Mamić isterao iz tima fudbalera koji je pokazao srednji prst navijačima! (VIDEO)

Kao što su i obećali, braća Mamić su izbacili iz prvog tima Mačada zbog neprimerenog ponašanja prema pristalicama "modrih"

  • 0

Dinamo iz Zagreba izbacio je iz prvog tima Portugalca Paola Mačada, posle neprimerenog gesta na utakmici protiv Moldea u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona kada je navijačima na Maksimiru pokazao srednji prst.

>>> Haos na Maksimiru: Igrač Dinama pokazao "srednjak" navijačima i tako se oprostio od Zagreba! (VIDEO)

- Fudbalski klub Dinamo obaveštava navijače i javnost da je Paulo Mačado zbog neprimerenog ponašanja na utakmici trećeg kola Lige šampiona protiv Moldea do daljnjeg isključen iz rada prvog tima - saopšteno je na sajtu kluba.

Mačado je u duelu na Maksimiru nakon što je zamenjen u 65. minutu dobio salve uvreda sa tribina, na šta je reagovao nesportskim gestom i gestikuliranjem ka zapadnoj tribini, na kojoj su se nalazili predsednik Zdravko Mamić i njegovi najbliži saradnici.

 

 

Četvrti sudija je odmah registrovao potez Portugalca i kaznio ga crvenim kartonom, ali na sreću Dinama zamena je priznata jer je ranije u igru ušao Marko Rog.

Dinamo iz Zagreba je u prvoj utakmici trećeg kola Lige šampiona na svom terenu odigrao nerešeno sa švedskim Moldeom 1:1.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA