MILINKOVIĆ: Igrači su pokazali zašto je Partizan veliki!

Trener crno-belih istakao da ovaj sastav crno-belih ima budućnost i da će da se razvija

  • 5
Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je da je na poluvremenu verovao u preokret i pobedu protiv Steaue i poručio da ekipa nastavlja da sanja o plasmanu u Ligu šampiona.

Partizan je u dramatičnoj utakmici savladao rumunskog prvaka sa 4:2, nadoknadio gol minusa na poluvremenu (2:1) i plasirao se u plej-of za najjače evropsko takmičenje.

>>> KOGA PRIŽELJKUJU GROBARI? Ovo su potencijalni rivali Partizana u plej-ofu!

- Čestitke mojim igračima, napravili su veliki uspeh. Steaua je velikan u istočnoj Evropi, ekipa koja posle Bazela ima najveći koeficijent. Eliminisali smo jako dobar tim, u dva različita poluvremena. Rumuni su vešto iskoristili naše greške u prvih 45 minuta. Rekao sam igračima da možemo da preokrenemo meč, što se i desilo - rekao je Milinković posle utakmice na konferenciji za medije.

>>> BABOVIĆ: Ovu pobedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine, ali i Zvezdašima i Grobarima!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je istakao da ovaj sastav crno-belih ima budućnost i da će da se razvija.

>>> Živković: Najdraži gol u karijeri!

- Moji igrači su bili hrabri, pametni, igrali su srcem i uradili sve ono što Partizan čini velikim. Pokazali su karakter u trenucima kada smo promašili penal. Imali smo obavezu pred punim tribinama da verujemo i ostvarimo prolaz dalje. I dalje sanjamo o Ligi šampiona. Iako smo obezbedili evropsku jesen, izgaraćemo do kraja kako bismo uspeli da napravimo još jedan korak - kazao je Milinković.

Prema njegovim rečima, Partizan je u dva duela sa Steauom zaslužio prolaz u poslednju rundu kvalifikacija.

- Na jedan dostojanstven način nastavili smo da reprezentujemo srpski fudbal u Evropi. Nema dileme da će se ovaj meč pamtiti i, ukupno gledano, bili smo bolji od Steaue. Nijedne sekunde nismo prestali da verujemo i ostali smo mirni. Moramo da budemo fer i da priznamo da je Steaua ostala sa 10 igrača, ali da se to desilo posle našeg pritiska. Nismo stali i sve nam se vratilo na kraju - napomenuo je šef stručnog štaba prvaka Srbije.

Milinković je pohvalio partiju talentovanog Andrije Živkovića, strelca trećeg gola.

- Voleo bih da nastavi sa ovakvim igrama. Srpski fudbal dobija jednog velikog asa - zaključio je Milinković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hej-Hej

    6. avgust 2015 | 00:39

    Trebalo je da ih satrete,a nalupali bi vas 3,4:1 da nije bilo crvenog kartona i raspolozenog zivkovica..inace jedinog coveka uz mozda jos jednog dvojicu koji je igrao srcem ostali..

  • djoka

    6. avgust 2015 | 12:05

    Od ovog kvazi trenera mi se place.. Kad jurimo rezultat on dopusta Jeftovicu i Brasancu da vracaju loptu nazad... Kad imamo rezultat, i igraca vise umesto da smirimo situaciju, da dodjemo pasovima do njihovog gola pa onda vratimo nazad i tako u nedogled, mi rizikujemo nesto i napadamo... Veze ti Milinkovicu nemas.

  • kakva izjava

    6. avgust 2015 | 09:13

    partizan veliki...u čemu...komendija opet i opet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA