TRENER SPARTAKA PRED PARTIZAN: Kerovi laju kad im prilaziš kući!

Stevan Mojsilović najavljuje žestok otpor šampionu u okviru 4. kola Superlige

  • 7

Trener Spartaka iz Subotice Stevan Mojsilović ekstremno je motivisan pred gostovanje njegove ekipe Partizanu u okviru 4. kola Superlige.

Stručnjak koji je svojevremeno bez dlake na jeziku prozivao nekadašnjeg trenera crno-belih Marka Nikolića, pred dolazak u Humsku na noge šampionu, najavljuje da će njegoi igrači skupo prodati kožu favoritu.

>>> Koga su sve navijači Partizana vređali pre meča sa Spartakom?

Podsetimo, poslednji meč ovih timova odigran u maju završen je tesnom pobedom Partizana golom Nikole Ninkovića u samoj završnici utakmice.

Foto: Tannug/Dragan Stanković

Foto: Tannug/Dragan Stanković

Ovako o novom sudaru sa crno-belima priča Mojsilović.

- Partizan nije druga priča, Partizan je moja najslađa priča. Zaista najviše volim da pripremam ekipu za utakmice sa Partizanom, jer je lepo igrati na onom stadionu, pred navijačima koji frenetično bodre svoj klub, što smo videli i sinoć - poručio je trener Subotičana koji su u prva tri kola zabeležili remi, poraz i pobedu.

>>> TRENER RADA OPLEO PO NIKOLIĆU: Ćelavi prepotenko da ćuti!

Mojsilović očekuje da će ga pristalice Partizana ponovo vređati, ali to je nešto što ga ne tangira previše, kako kaže.

- Navijači Partizana navijaju za svoj klub i vole svoje igrače, nemaju razloga da vole igrače Spartaka ili mene. Jeste, vređali su me prošli put, ali nema nikakvih problema. Očekujem da to i sada ponove. Na kraju krajeva, kerovi laju kada osete opasnost i da se neko približava njihovoj kući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sare mladji

    6. avgust 2015 | 19:02

    Mojsiloviću zašto kopiraš Terzića,Lalatovića i Čovića te izigravaš žrtvu ili uvređenog stvora. Bio sam na toj utakmici za koju kažeš da su te na stadionu PARTIZANA neko vređao,TO NIJE TAČNO. Tvoja ekipa je već od 36 min prvog poluvremena počela sa previjanjima po terenu, simuliranjem i odugovlačenjem vremena. Vi taj dan niste ni igrali fudbal, sramno je sada pričati tako nešto kako su vas ili nekog od vas vređali, to i tako nešto raspiruje mržnju... Naučite već jednom da svaki posao zahteva samokritiku ili kritiku...

  • Dragan PFC

    6. avgust 2015 | 19:31

    Imate sanse jedino ako Partizan opet izadje sa rezervistima kao u Novom Pazaru, sto je nemoguce.. Tako da, molite Boga da vas ne razbijemo mnogo!!!

  • Kneks

    6. avgust 2015 | 20:47

    Razbicemo vas sve ispod 5 komada bice super za vas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA