KOLINDA MEŠA POLITIKU I SPORT: Srećno vaterpolistima u danima kad slavimo pobedu!

Ovo je poruka hrvatske predsednice reprezentaciji, koja se od 21 čas sastaje sa Srbijom u finalu vaterpolo Svetskog prvenstva

  • 77

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović poželela je sreću vaterpolo reprezentaciji u finalnom meču Svetskog prvenstva u Kazanju, koji od 21 čas igraju protiv selekcije Srbije.

Ovo finale igra se u nedelji kada je u dve zemlje na različit način obeležena 20-godišnjica operacije "Oluja" - dok su u Hrvatskoj taj dan proslavljali, u Srbiji je to zvanično bio dan žalosti.

Kada je čestitala na plasmanu u finale i plasman na Olimpijske igre naredne godine, hrvatska predsednica je iskoristila kao motiv i taj politički momenat.

"Poštovani hrvatski vaterpolski reprezentativci, s velikim ponosom pratimo vaše uspehe na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Čestitamo vam na ulasku u finale i plasmanu na Olimpijske igre Rio 2016, koje ste ostvarili kao prva ekipa iz Hrvatske. U danima kada slavimo pobedu i sećamo se naših branitelja vaše uspehe slavimo s posebnim veseljem. U ime Republike Hrvatske želim vam uspeh u finalu i zahvaljujem na srčanosti i promociji naše domovine", napisala je Kolinda Grabar Kitarović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikica

    8. avgust 2015 | 20:14

    Sram te bilo,predsednice!Videces ti sta je pobeda i bombardovanje!Dace Bog da,vas spucamo u,bazenu,sportski.

  • Neutralna pavlaka

    8. avgust 2015 | 22:05

    Prc! :P

  • Zeks

    8. avgust 2015 | 20:13

    U Srbiji vlada ljubav...vama vlada primitivnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA