TRANSFERI: Nekadašnja želja Zvezde i Partizana stiže u Čukarički, Liverpul kupuje u Dortmundu

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport

  • 4

Kao što smo i najavli pre početka dana, očekivali su se trafnser bombe koje su stigle u vidu Matea Kovačića i Nikolasa Otamendija.

Naravno, bilo je tu još dosta zanimljivosti, a vi nastavite da nas pratite do poslednjeg dana prelaznog roka...

>>> Evo šta ste sve propustili dan ranije

22.13 - DEFO U BORNMUTU

Novi Premijerligaš želi da u svoje redove dovede Džermejna Defoa iz Sanderlena.

21.47 - MURINJO ŽELI GRIZMANA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Engleski fudbalski prvak Čelsi zainteresovan je za napadača Atletika iz Madrida Antoana Grizmana, prenose britanski mediji. Prema pisanju Dejli Stara, 24. godišnjeg francuskog reprezentativca lično želi menadžer Čelsija Žoze Murinjo. Navodi se da je klub iz Londona spreman da za njegov transfer ponudi Atletiku sumu od 21 milion funti, dok je Grizman potpisao novi ugovor sa Madriđanima prema kojem otkupna klauzula iznosi 80 miliona evra.

21:05 - KAPEL SAIGRAČ LAZOVIĆA U ĐENOVI

Nekada velika nada španskog fudbala Dijego Kapel prešao je iz Sportinga u Đenovu za 1,3 miliona evra. On je već odradio jedan trening sa "grifonima".

20:44 - ATLETIKO PAZARIO U RIVERU

Atletiko Madrid je postigao dogovor sa River Platom oko transfera Matijasa Kranevitera koji bi trebalo da se realizuje narednih dana. Prema nezvaničnim informacijama Atletiko će platiti 8.000.000 evra, ali za samo 60% vlasništva nad igračem koga svi porede sa Havijerom Maskeranom.

20.20 - DESTRO PRELAZI U BOLONJU

Italijanski fudbaler Matija Destro saopštio je da će karijeru nastaviti u Bolonji.

Od danas počinje moja nova avantura u Bolonji. Daću sve od sebe da opravdam vašu veru u mene. Stiiižem – napisao je Destro na svom tviter nalogu.

19.12 - SPARTAK DOVEO NEKADAŠNJEG ČLANA BUNDES LIGE

Klub iz Subotice obelodanio je da su doveli Eke Uzomu, nekadašnjeg člana Frajburga.

- Mnogo očekujemo od njega po levoj strani - napisali su Subotičani na svom Instagram profilu.

18.46 - TRIČKOVSKI U POLJSKOJ

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Ivan Tričkovski napustio je Briž i pojačao Legiju iz Varšave.

- Hteo sam ponovo da igram u Evropi. Legija je veliki izazov za mene, ozbiljan korak napred u karijeri. To je najveći klub u Poljskoj - rekao je Makedonac.

18.35 - BRAZILAC STIŽE U ČUKARIČKI

Prema navodima Sportskog žurnala, nekadašnji fudbaler užičke Slobode Tijago Galvao trebalo bi da stigne u Čukarički. Brazilac trenutno brani boje Šerifa, a ako prođe lekarske preglede potpisaće trogodišnji ugovor sa Brđanima.

18.11 - TOTENHEM ODBIO PONUDU JUVENTUSA

Prema navodima tabloida San, Pevci su odbili ponudu iz Italije za Kristijana Eriksena tešku 13 miliona funti.

17.48 - LIVERPUL ŽELI VEZISTU DORTMUNDA

I pre nego što je potpisoa za Borusiju, Henrik Mkitraijan je bio velika želja Liverpula. Odlično je počeo novu sezonu u Dortmundu, iako je prošlu bio očajan. Upravo to navelo je Redse da ponude Milionerima oko 22 miliona evra za njega.

17.04 - GENK ŽELI PANKOVA I IVANIĆA

Poučeni iskustvom sa Sergejem Milinkovićem - Savićem, čelnici Genka žele ponovo da pazare u Vojvodini. Na meti Belgijanaca nalaze se Mirko Ivanić i Radovan Pankov za koje Genk nudi oko 2.7 miliona evra. Ipak, Vojvodina sigurno neće prodavati dok ne završi obaveze u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

16.37 - UROŠ ĐURĐEVIĆ U PALERMU

Printskrin: Youtube/VitesseTV Printskrin: Youtube/VitesseTV

Mladi srpski napadač Uroš Đurđević novi je igrač italijanskog Palerma. On je pre nekoliko dana raskinuo ugovor sa Tventeom, a dobio je i poziv Crvene zvezde da joj se priključi. Podsetimo, bio je i velika želja Partizana, ali je glatko odbio ponudu.

16:10 HIT! NOVI HRVAT U REALU

U ovo niko nije verovao, ali se dogodilo. Real Madrid je potpisao Matea Kovačića (21) iz Intera i obavezao ga na šestogodišnju saradnju. Mladi vezista je bio pred prelaskom u Milan, ali se Real pokazao kao ozbiljniji kupac. Promocija hrvatskog reprezentativca je u sredu na Santjago Bernabeu.

15:41 MIHA KUPUJE U BAJERNU

Milan želi Ćabija Alonsa. Ukoliko se transfer igrača vrednog šest miliona evra ostvari, rosoneri Siniše Mihajlovića bi bili izuzetno jaki na sredini terena. Bajern ima ugovor sa Špancem do leta 2016. što znači da je ovo možda i poslednji trenutak za zaradu nemačkog kluba na 33-godišnjem Alonsu.

15:14 SVONSI JE ZAVRŠIO

Prema rečima trenera Svonsija Gerija Monka, ovaj klub više neće dovoditi pojačanja iako je do kraja prelaznog perioda ostalo skoro dve nedelje. Svonsi je ovog leta već doveo Frenka Tabanua (Sent Etjen), Edera (Braga), Kristofera Nordfelda (Hereven), Toma Holanda (Mančester Siti) i Andre Ajua (Marsej).

15:08 JUVE ODBIJEN U ENGLESKOJ

Čak 18 miliona evra je teška ponuda Juventusa za vezistu Totenhema Kristijana Eriksea. Izveštaji sa Ostrva govore da je šampion Italije glat odbijen na "Vajt Hart Lejnu".

14:23 KAKVA ŽENA NA STADIONU REALA

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Serhio Ramos je i zvanično kapiten i igrač Reala do 2020. godine. Međutim, njegova žena mu je ukrala slavu u pres sali. CELA PRIČA OVDE.

14:20 OTAMENDI U SITIJU (DETALJI)

Dakle, novi štoper Mančester sitija je na medicinskim pregledima. Potpisaće petogodišnji ugovor, vredan 31,7 miliona funti. Argentinac je rođen 1988. godine.

13:32 PLJUS! OTAMENDI U MANČESTERU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ponuda je podignuta na 45 miliona evra, pa Valensija više nije mogla da se opire. Argentinac Nikolas Otamendi je novi štoper Mančester sitija! Posle "mešanja" menadžera Žorža Mendeša, građani su podigli ponudu, nema više opcije bilo kakve razmene igrača. Dakle, Mangala ostaje u klubu.

13:30 ANTIĆ OTIŠAO IZ KINE

Bivši selektor Srbije Radomir Antić posle dva vezana neuspeha raskinuo je saradnju sa kineskim klubom Habei. Spekulacije govore da je u pozadini ipak ponuda Olimpika iz Marseja koji želi srpskog stručnjaka na klupi posle odlaska Marsela Bijelse.

12:40 DEVIĆ U PARTIZANU

Nezvanično, srpski šampion želi iskusnog napadača u nastavku sezone. Marko Dević bi vrlo lako mogao da postane igrač Partizana. VIŠE OVDE.

12:30 BUM! EVERTON ODBIO 30 MILIONA OD ČELSIJA

Murinjo nikako da dovede toliko željenog štopera Džona Stounsa iz Evertona. Kako javljaju britanski mediji, nova ponuda Čelsija je odbije.

12:00 SRPSKI ŠTOPER U GENTU

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Stefan Mitrović se vraća u Belgiju. Na jednogodišnju pozajmicu stigao je u redove šampiona te zemlje, Genta, uz mogućnost da klub otkupi njegov ugovor narednog leta od Frajburga.

11:30 IBRA NAJAVIO ODLAZAK

Zlatan Ibrahimović je najavio da bi mogao da napusti PSŽ. Šampion Francuske bi uskoro trebalo da dobije atraktivne ponude Arsenala i Mančester Junajteda.

10:30 - KO SVE ŽELI BALOTELIJA?

Mario Baloteli po svemu sudeći napušta Enfild. On se nije snašao tokom prethdone sezone u Liverpulu, gde je pružio razočaravajuće partije. Njegov odlazak je izvesniji i zbog dolaska Kristijana Bentekea, koji je već od dolaska u klub počeo da daje golove.

Baloteli želi da ostane u Premijer ligi, ali osim ponude Votforda, gde ne želi da pređe, nema mnogo zaineresovanih klubova.

Zato ga nekoliko ekipa iz Serije A žele u svojim redovima. Među njima su pored Sampdorije, čija se zvanična ponuda uskoro očekuje. Takođe je tu i Lacio, a među zainteresovanima je i Sevilja.

10:15 - JUVENTUS IMA DVE ŽELJE

Stara torinska dama želi da dovede Huana Kuadrada i Erika Lamelu naredne sezone. Juve je u potrazi za kvalitetnim fudbalerima pošto su u problemu posle odlazaka Pirla i Vidala, koji su bili ključni igrači u veznom redu.

Takođe je prethodnih dana procurela informacija da žele i Iska iz Reala i da su spremni da izdvoje 40 miliona evra.

10:00 - JUNAJTED ZAVRŠAVA TRANSFER PEDRA

Napadač Barselone dogovorio je sve uslove sa Mančester junajtedom i prihvatio je njihovu ponudu, navode mediji na Ostrvu i u Španiji najavljuju da je transfer na korak od realizacije.

Ed Vudvord je još u ponedeljak otputovao u Barselonu tim povodom, a najnovije informacije ukazuju na to da možemo očekivati da već danas transfer saga oko prelaska Pedra bude završena. Junajted će za njegovo obeštećenje platiti oko 30 miliona evra.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    18. avgust 2015 | 15:56

    Necete da nam kazete ali sigurno Partizan kupuje Mesija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA