TRANSFERI: Hrvati odbili Mihajlovićevih 12 miliona, Berluskoni poručio Ibri da ga čeka!

Još samo 15 dana do kraja prelaznog roka, pratite Telegraf Sport

  • 2

Bio je ovo još jedan uzbudljiv dan na fudbalskoj pijaci sa novim informacijama, tračevima, ali i neke beskrajne sage koje ovog leta pratimo dobijaju novu dimenziju. Do kraja prelaznog roka je ostalo još dve nedelje tako da je tržište sve užarenije.

Ovo je bilo sve za večeras, čitajte nas u utorak od ujutru.

Nikako pre toga nemojte propustiti šta se događalo dan ranije na transfer pijaci i naravno ostanite uz Telegraf Sport.

>>> TRANSFERI: Mihajlović dovodi Srbina u Milan, Čelsi ima novog levog beka!

23.00 BERLUSKONI REKAO IBRAHIMOVIĆU DA JE DOBRODOŠAO

Vlasnik Milana Silvio Berluskoni poručio je Zlatanu Ibrahimoviću da ga čeka u Milanu i da je dobrodošao..

22.11 -VOTFORD DOVEO ITALIJANA

Novi engleski premijerligaš Votford objavio je danas da je na pozajmicu do kraja sezone angažovao Italijana Alesandra Dijamantija, člana kineskog kluba Gvangžu Evergrande.

Iskusni 32. godišnji igrač sredine terena i bivši italijanski reprezentativac vraća se u Premijer ligu nakon što je u sezoni 2009/10 nastupao za londonski Vesthem.

21.05 - JUNAJTED U POTRAZI ZA NAPADAČEM

Engleski mediji objavili su da je Junajted zainteresovan da u svoje redove dovede napadača VBA Saida Beraina i spremni su da ponude 15 miliona funti.

20.48 - NEJMAR ŽELI DA NAPUSTI BARSU

Pojedini novinari u Engleskoj objavili su informaciju da Nejmar naredne sezone želi da igra u Premijer ligi. Junajted, Siti i Čelsi su prvi u redu za potpis Brazilca koji briljira u Barseloni

20.26 - PREŠAO U SELTIK, A ČITAV ŽIVOT JE NAVIJAČ RENDŽERSA

Vezista Hibernijana Skot Alan potpisao je ugovor sa Seltikom za sumu od oko 400.000 evra, iako je čitav život navijač Rendžersa.

- Znam da će me mnogi kritikovati i napadati, ali sam spreman na sve. Moj posao je da budem fudbaler. U karijeri morate da vodite računa o interesima i to je stvar sa dolaskom u Seltik. Porodica me je podržala u odluci koju sam doneo, jedva čekam da zaigram za ovaj klub - rekao je Alan.

20.08 - KASANO ZOVE BALOTELIJA U SAMPDORIJU

Povratnik u redove Đenovljana Antonio Kasano uputio je poziv napadaču Liverpula Mariju Baloteliju da mu se pridruži u Sampdoriji. Očekuje se da će i predsednik Masimo Ferero zvanično uputiti ponudu.

19.40 - JUNAJTEDOV DIREKTOR OTIŠAO PO PEDRA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mediji bliski Junajtedu prenose da je Ed Vudvort na putu za Barselonu, kako bi osigurao Pedrov potpis.

19.24 - MILAN NUDIO 12 MILIONA ZA PJACU

Hrvatski mediji prenose informaciju da je Milan, na čelu sa Sinišom Mihajlovićem, ponudio 12 milioan evra za napadača Dinama Alena Pjacu. Međutim, Mamić je odbio tu ponudu.

- Odbili smo, Pjaca će ostati još godinu dana u Dinamu, nadam se da će igrati i u reprezentaciji na Evropskom prvenstvu, a tada će njegova cena biti najmanje 25 miliona - jasan je bio Mamić.

19.11 - IBRA NEĆE IGRATI U GALATASARAJU, TO JE SIGURNO

Napadač PSŽ-a Zlatan Ibrahimović se već nekoliko dana povezuje sa Galatasarajem, ali iz turskog kluba poručuju da im Šveđanin nije potreban i da ga ne žele.

- Zamolili bi navijače da ne nasedaju na priče oko dolaska Ibrahimovića. To nije istina - poručili su iz Galatasaraja.

18.46 - SRPSKI REPREZENTATIVAC U GENTU

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Stefan Mitrović je napustio Frajburg  i potpisao je jednogodišnji ugovor sa belgijskim klubom.

18. 39 - DIJAMANTI U VOTFORDU

Italijanski vezista Alesandro Dijamanti stigao je na jednogodišnju pozajmicu u Votford iz kineksog Gvanžua. On je već igrao u Premijer ligi kao član Vest Hema.

18.17 - CIMIROT POTPISAO ZA PAOK

Veliak želja Crvene zevzde u ovom prelaznom roku, Gojko Cimirot, potpisao je ugovor sa grčkim PAOK-om. Zadužio je dres sa brojem 16. Poidsetimo, doskorašnji vezista Sarajeva bio je na skeneru Zorana Stojadinovića pre par godina dok je ovaj obavljao funkciju sportskog direktora.

17.40 - LAZOVIĆ DOBIJA SAIGRAČA IZ SPORTINGA

Italijanski mediji prenose vest da će Dijego Čapel u narednih nekoliko dana postati novi član Đenove. Navodno, Španac je već u Italiji gde će biti podvrgnut medicinskim pregledima. Ukoliko ih prođe, potpisaće ugovor na dve godine.

16.57 - KAKVA ĆE BITI SUDBINA ČARLIJA OSTINA?

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Napadač KPR-a i dalje nije napustio klub, iako se za njega interesuje nekoliko Premijerligaša. Međutim...

- Kada pogledate koliko je Aston Vila uzela za Bentekea, onda ne bih rekao da je suma koju mi tražimo za Ostina prevelika. Rekao bih da je realna - jasan je direktor Rendžera Les Ferdinand.

Spekuliše se da KPR neće pustiti Ostina za manje od 22 miliona evra.

16.31 - SVONSI DOVEO NAPADAČA

Doskorašnji fubdlaer Falkirka Boti Biabi potpisao je ugovor sa Svonsijem koji je za njegove usluge platio oko 15.000 funti.

15.58 - BEŠIKTAŠ KVARI POSA MILANU, INTERU I JUVENTUSU

Turski klub je poslednji koji se uključio u borbu za potpis veziste Liverpula Lukaša Leive. Podsetimo, Inter, Milan i Juventus žele da angažuju 28-godišnjeg Brazilca.

15.42 - BOLTON DOVEO BIVŠEG IGRAČA KALJARIJA

Nekadašnji defanzivac Kaljarija Frančesko Pisano novi je igrač Boltona u koji je stigao kao slobodan igrač.

15.10 - RAMOS PRODUŽIO UGOVOR SA REALOM

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Serhio Ramos neće preći u Mančester junajted pošto je produžio ugovor sa Realom. Nešto ranije istakao je da bi voleo da završi karijeru u dresu Madriđana.

14.40 - ALBANAC SE VRAĆA U PREMIJER LIGU

Lorik Cana je slobodan igrač pošto je Lacio odlučio da ga pusti, a engleski mediji prenose da je blizu povratka u Sanderlend. Podsetimo, napustio je Crne mačke 2010. godine, ali u trku se uključio i Galatasaraj.

14.19 - ISKO NEĆE U JUVENTUS

Agent veziste Reala istakao je da od prelaska Iska u Juventus nema ništa.

- Medijske spekulacije. Ništa od toga nema - jasan je bio Rafael Komino.

13.58 - JUVENTUS IMA SJAJNU IDEJU - HOĆE KOLAROVA NA DUŽE STAZE

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Patris Evra ima 34 godine i na zalasku je karijere, što znači da Alegri mora pronaći dugoročno rešenje pored leve aut linije. Pominjao se Sikera iz Atletika, ali italijanski mediji sada prenose da je prvi pik Stare Dame Aleksandra Kolarov.

Kako samo navode, Kolarov je ''kao vino''. Što stariji, to bolji. Takođe, velika prednost mu je što može igrati i levo krilo. Odigrao je oba meča za Siti na početku sezone, a na Etihad je stigao iz Lacija za sumu od 18 miliona evra.

13:26 - GALATA TRAŽI VIŠE PARA OD ČELSIJA

Iz Galatasaraja su poručili da će Čelsi morati da plati mnogo više ukoliko želi da kupi Aleksa Teleša od 5 miliona funti koje su ponudili.

13:04 - RUDIGER UMESTO U ČELSI, IDE U ROMU

Čelsi je bio veoma zainteresovan za Antonija Rudigera iz Štutgarta, međutim, ponuda "plavaca" za talentovanog defanzivca bila odbijena od strane "švaba" kao nedovoljna. Svoju priliku je sačekala Roma i prema informacijama 22-godišnji fudbaler je već u Rimu na lekarskim pregledima.

12:37 - JUNAJTED ODUSTAO OD LAVECIJA ZBOG PONUDE ARSENALA

Ponuda od 8,5 miliona funti koju je Arsenal poslao PSŽ-u za Ezekijela Lavecija naterala je čelnike Junajteda da odustanu od pregovora oko angažovanja Argentinca, prenose britanski mediji. "Crveni đavoli" su pregovarali sa igračevim agentom, a onda se odjednom povukli.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

12:15 - TOTENHEM PONUDIO LAMELU JUVENTUSU

Erik Lamela je tek povremeno pokazivao svoj talenat u Totenhemu koji je potrošio ogroman novac na njegovo dovođenje. "Pevci" sada pokušavaju da se otarase Argentinca i ponudili su ga Juventusu koji je u potrazi za kreativnim vezistom.

Prema nekim informacijama "stara dama" je više zainteresovana za Kristijana Eriksena, mada razmatra i ovu drugu opciju.

11:49 - KASANO ZOVE BALOTELIJA U SAMPDORIJU

Antonio Kasano se vratio ovog leta u Sampdoriju gde je pružao najbolje partije i nada se da će tu ponovo oživeti svoju karijeru, a isto to misli i kada je u pitanju Mario Baloteli koga je pozvao da mu se pridruži u Đenovi.

Njih dvojica su bili saigrači u Milanu i italijanskoj reprezentaciji, a Kasano je sada poslao veliki broj SMS poruka prijatelju koji je na izlaznim vratima Liverpula i za koga je zainteresovana Sampa.

11:25 - MARKO LOMIĆ ISPALIO PARTIZAN

Foto: fcdynamo.ru Foto: fcdynamo.ru

Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Miloš Vazura izjavili su da je Marko Lomić prevario klub, odnosno da je pogazio dogovor da će postati novo pojačanje crno-belih. Kako je objasnio generalni direktor šampiona Srbije, iskusni defanzivac je odjednom povećao svoje finansijske zahteve što možete pročitati OVDE.

11:03 - EVERTON JE NAŠAO ZAMENU ZA STOUNSA

Trener "karamela" Roberto Martinez želi da se obezbedi ako ostane bez Džona Stounsa koga mnogo želi Čelsi. Tako će Španac pokušati da u Everton dovede Ešlija Vilijamsa iz Svonsija koga vidi kao odličnu zamenu za traženog defanzivca.

10:42 - NJUKASL SE ODRIČE JEDNOG, A DOVODI DRUGOG FRANCUZA

U Njuakslu planiraju da otkupe od Marseja Florijana Tovina čija je vrednost oko 17 miliona evra. Takođe dozvoliće mladom Remiju Kabelji da se vrati u francusku ligu na pozajmicu, jer nije uspeo da se nametne na "Sent Džejmsu".

10:19 - INTER PRODAJE KOVAČIĆA ZBOG FER PLEJA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Roberto Manćini je izjavio da je Inter primoran da proda Matea Kovačića ovog leta zbog finansijskog fer-pleja. "Neroazuri" su doveli nekoliko pojačanja i zato moraju sada da prodaju svoje igrače.

- Postoje pravila u UEFA i mi moramo da ih poštujemo. Žao nam je, ali tako je. Prodaja Kovačića i Šaćirija će nam omogućiti da se pojačamo u defanzivi - rekao je Manćini.

10:00 - JUTRO POČINJEMO NOVOM INFORMACIJOM O DE HEI

Šta se sve nije događalo ovog leta u "sapunici" zvanoj prelazak Davida de Hee u Real Madrid. Španski golman je zbog želje da ode iz Mančester junajteda zapao u nemilost trenera Van gala koji ga je poslao da trenira sa rezervama.

Sada su britanski mediji preneli vest da su iz "kraljevskog kluba" ponudili De Hei 12 miliona evra naknade ukoliko izdrži još godinu dana do isteka ugovora u Junajtedu i onda kao slobodan igrač dođe na "Bernabeu".

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R.srpska

    17. avgust 2015 | 17:50

    Uf Vala će se juventus usrećiti sa kolarevim. ...momak se ufuro da je pele

  • misirac

    18. avgust 2015 | 01:54

    Kako radi Mamić, svaka mu čast, zna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA