TRANSFERI: OFK Beograd doveo bivšeg igrača Zvezde, Dortmund prihvatio ponudu Liverpula!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 3

Završen je još jedan transfer dan, ukupno 52. po redu. Iz ''ponude'' izdvajamo da je Mančester Siti dogovorio potpis Kevina de Brujna, kao i vest da će Henrik Mktraijan pojačati Liverpul.

Što se tiče domaće transfer scene, vredi pomenuti da je Nikola Ignjatijević pojačao OFK Beograd, dok Torino želi Luku Jovića.

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

22.00 - DE BRUJNE STIŽE U MANČESTER U PONEDELJAK

Belgijski vezista će početkom sledeće nedelje postati igrač Mančester Sitija, objavili su tamošnji mediji. Volfsburg je navodno prihvatio 70 miliona evra koje su Građani ponudili.

21.35 - IGNJATIJEVIĆ U OFK BEOGRADU

Nekadašnji levi bek Crvene zvezde, Nikola Ignjatijević, pojačao je OFK Beograd za koji će nastupati na otvoren ugovor. To znači, ukoliko dođe dobra ponuda iz inostranstva može da ide. Ignjatijević će tako ponovo sarađivati sa Vladimirom Petrovićem Pižonom koji ga je trenirao 2009. godine.

Zanimljivo, Ignjatijević je pre par sedmica potpisao za Radnički iz Niša, ali se vrlo brzo preselio u Beograd.

20.59 - ČELSI SPREMAN DA PRODA TOTENHEMU MOZESA

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Dolazak Pedra na Stamford Bridž znači da će Viktor Mozes morati da potraži novi klub. Kako sada stvaro stoje, to je Totenhem. Plavci će ga pustiti da se preseli kod gradskog rivala za 6 miliona funti.

20.48 - BARSA OTIMA ROJSA LIVERPULU I JUNAJTEDU

Prema navodima lista ''Ekspres'' Barselona se uključila u trku za potpis Marka Rojsa. Spremni su da ponude 45 milina funti za fudbalera koji je povezivan sa Liverpulom, Junajtedom, ali i Realom iz Madrida. Rojs je na 82 meča u Bundes ligi postigao 37 golova i imao 27 asistencija.

20.07 - MAURI NASTAVLJA SA LACIJOM

Iskusni 35-godišnji vezista je odlučio da obnovi ugovor sa Lacijom na još jednu godinu, nakon što mu je stari istekao. zarađivaće 800.000 evra, a verovatno će preuzeti kapitensku traku od Lukasa Bilje.

19.45 - VAN GAL NAREDIO VUDVORDU DA KRENE SA KOFEROM PARA U MADRID

Izvršni direktor Mančester junajteda Ed Vudvord dobio je zeleno svetlo od Luja van gala da na Old Traford dovede Gereta Bejla. Nekoliko puta su pokušali, nisu uspeli, ali im u prilog ide činjenica da Velšanin neće biti u prvoj postavi Madriđana.

19.33 - KASANO PREDSTAVLJEN U SAMPDORIJI

Iskusni italijanski napadač vratio se u Sampdoriju i predstavljen je tokom dana.

- Volim ovaj dres. I prethodnih nekoliko prelaznih rokova tražio sam da se vratim. Ferero mi je ostvario želju - rekao je Kasano na predstavljanju.

19.00 - SITI PAZARIO U MADRIDU

Mančester Siti je doveo na pozajmicu napadača Reala iz Madrida Rubena Sobrina. Donekle nepoznat, Sobrino je prošle sezone bio na pozajmicu u Ponferadini gde je na 41 meč postigao 5 golova. Ipak, smatraju ga za ekstra talentovanog fudbalera.

18.09 - BARSA NAŠLA KLUB ZA HALILOVIĆA

Hrvatski fudbaler Alen Halilović igraće naredne sezone kao u Sportingu iz Hihona kao pozajmljen igrač, saopštila je Barselona.

17.28 - ZVEZDA I OBRANJAK - POLAKO

U Javnosti se pojavila informacija da je Crvena zvezda zainteresovana za Ludovika Obranjaka koji je trenutno igrač Verdera. Ipak, klub iz Brmeena želi da ga pošalje na pozajmicu.

- Polako sa Obranjakom - bio je odgovor sportskog direktora Zvezde Blaža Raosavljevića vezan za transfer bivšeg igrača Lila, Meca i Bordoa.

17.24 - LEIVA STIŽE U TURSKU

Vezista Liverpula Lukaš Leiva igraće najverovatnije u Bešiktašu narednih godinu dana kao pozajmljen fudbaler. Definitivan dogovor nije postignut, ali su Turci optimisti.

17.19 - DUIZBURG ŽELI ROSINU

Nekadašnji fudbaler Torina i zenita Alesandro Rosina nalazi se na meti PAOK-a i Eibara, ali se u trku uključio i nemački drugoligaš Duizburg koji je poslao ponudu samom fudbaleru.

17.07 -BIVŠI IGRAČ LIVERPULA PREUZEO CIRIH

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Bivši fudbaler Liverpula Finac Sami Hipija imenovan je danas za trenera Ciriha, saopštio je švajcarski prvoligaš. Hipija je bio bez angažmana poslednjih osam meseci, pošto je napustio Brajton. On je sa Cirihom potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom produženja saradnje na još godinu dana.

16:30 - BENZEMA IDE NA PREGLEDE U LONDON?

Napadač Reala je ovog leta povezan sa Arsenalom celog leta, i Arsen Venger ne skriva želju da ga dovede na Emirejts. Italijanski novinar Emanuele Đulijaneli je podelio informaciju da će Benzema u utorak otići na lekarske preglede i da je Kraljevski klub prihvatio ponudu od 62 miliona evra.

16:00 - DORTMUND ŽELI JANUZAJA

Borusija Dortmund je prema Tutomerkatu poslao ponudu Junajtedu za Adnana Januzaja. Međutim, Van Gal je navodno odbio ponudu za 20-godišnje krilo i želi da ga zadrži u ekipi.

15:30 - EVANS ODLAZI IZ JUNAJTEDA?

Džoni Evans bi mogao da napusti Old Traford naredne nedelje. Mediji na Ostrvu ističu da su za njega zainteresovani Totenhem, Vest Bromvič i Stouk, koji pomno prate situaciju.

Ipak, prema informacijama Skaj Sporta, Evans je najzainteresovaniji za prelazak u Everton.

15:10 - KAKVA LUDNICA, VOLFSZBURG PRIHVATIO PONUDU ZA DE BRUJNEA?

Nemački Bild prenosi informaciju da je Volfzburg prihvatio ponudu Mančester Sitija za Kevina de Brujnea u vrednosti od 70 miliona evra.

Belgijanac bi na Etihadu trebalo da potpiše višegodišnji ugovor, po kome bi godišnje zarađivao 10 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Takođe, Skaj Sport navodi da je dogovor između Sitija i Volfzburga blizu, ali da još uvek nije prihvaćena ponuda.

14:38 - REAL VERUJE U PEPEA

Prgavi Portugalac Pepe produžio je ugovor sa Realom na još dve godine, saopštili su Madriđani. To znači da će iskusni defanzivac ostati u klubu do 2017. godine. Podsetimo, Pepe je u Realu od 2007. godine, kada je stigao iz Porta.

14:08 - DORTMUND PRIHVATIO PONUDU LIVERPULA ZA MKHITARIJANA

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Britanski Indipendent prenosi da je Borusija Dortmund prihvatila ponudu Liverpula od 21 milion evra za Henrika Mkitarijana!

Jermenac je bio velika želja Brendana Rodžersa i mesecima se spekulisalo da će se on preseliti na Enfild, što će se po svemu sudeći i ostvariti ukoliko postigne lične uslove sa Crvenima.

Juventus je takođe želeo da dovede ofanzivnog vezistu, koji je u Dortmund prešao 2013. godine iz Šahtjora, a za Milionere je odigrao 94 utakmice i postigao 24 gola, ali je i zabeležio 20 asistencija.

13:30 - U ČUKU STIGLA STOJA!

Imamo i transfer dana u srpskom fudbalu. Tabor Čukaričkog pojačala je Stoja Jalić, koja će u klubu sa Banovog Brda obavljati administrativne poslove. OVDE možete pročitati više o tome.

13:19 - ATLETIKO I GODIN IDU DALJE ZAJEDNO

Defanzivac madridskog Atletika Dijego Godin produžio je ugovor na godinu dana, što znači da će ostati u klubu do 2019. Od dolaska u Madrid 2010, Godin je pomogao Atletiku da osvoji Primeru, Kup kralja i Ligu Evrope, kao i da stigne do finala Lige šampiona.

Dvadesetdevetogodišnji Urugvajac postigao je prošle godine izjednačujući gol glavom u remiju protiv Barselone od 1:1 koji je Madriđanima doneo titulu prvaka Španije.

11:36 - MILER TVRDI: LUDOST JE DA VREDIM 100 MILIONA

Fudbaler minhenskog Bajerna Tomas Miler prokomentarisao je najave da Mančester junajted nudi Bavarcima 100 miliona evra za njega.

- Potpuno su lude cifre koje se vrte u fudbalu. To je biznis, jasno mi je to, ali uopšte me to ne opterećuje - tvrdi Miler.

10:47 - BOLONJA PREDSTAVILA DESTRA!

Bolonja je, nema sumnje, u Matiji Destru dobila veliko pojačanje. Za ovog napadača bili su zainteresovani mnogi, ali je povratnik u Seriju A bio najbrži i najkonkretniji da privuče bivšeg igrača Rome i Milana.

10:40 - FACIO NA PREGLEDIMA U VBA

Nije se naigrao u Totenhemu, ali Federiko Facio (28) ne odustaje od Premijer lige. Bivši dugogodišnji defanzivac Sevilje sreću će potražiti u VBA, gde je već obavio lekarske preglede i čeka da potpiše ugovor.

10:36 - ĐENOVLJANI IMAJU STRPLJENJA ZA BERBU

Sampdorija nije odustala od Dimitra Berbatova iako se činilo da jeste, jer ne dobija odgovor od iskusnog napadača. Bugarin još uvek vaga gde će nastaviti karijeru posle odlaska iz Monaka, jer ima nekoliko ponuda.

10:01 LUKA JOVIĆ U SERIJI A?

Kako prenose italijanski mediji, a u Srbiji se prvi oglasio beogradski Sport, Zvezdin talenat Luka Jović mogao bi brže nego što se očekivalo da napusti Marakanu. Torino je spreman za odvoji četiri miliona evra za momka od nepunih 18 godina. CELA PRIČA OVDE.

09:56 PRVI TRENING PEDRA U ČELSIJU

09:52 GAME OF STONES

Ovako je britanski San najavio nastavak sage o prelasku Džona Stounsa iz Evertona na "Stamford bridž". Murinjo će navodno danas da poveća cifru za štopera koji je najveća želja šrelaznog roka prvaka Engleske.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    21. avgust 2015 | 14:30

    Cuj 20 mio za mikitarijana a vamo siti dao 35 za otamendija haha

  • Milosch07

    22. avgust 2015 | 02:37

    Ako De Brujin vredi 70 miliona ... Onda bi Dzajic danas vredeo 7 milijarde ...

  • Dskg

    21. avgust 2015 | 17:21

    Nikad cuo, ja mislio Rojs..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA