Spartak već čestitao Zvezdi na tituli!

Iz Subotice grme na arbitra Igora Kocića

  • 13

Crvena zvezda je teškom mukom stigla do pobede u Subotici (3:2), zahvaljujući golu Luke Jovića u 81. minutu, a iz Spartaka grme i tvrde da ih je sudija Igor Kocić oštetio.

Takav zaključak se može izvesti iz reči Željka Kneževića, potpredsednika Golubova, koji je usput i čestitao Zvezdi na osvojenoj tituli.

Mangupski potez Kataija i prečka, ali je potom dao gol (VIDEO)

- Kocić je kardinalnim greškama direktno oštetio Spartak. Došao nam je neuk sudija, fudbalski nepismen čovek, koji je perfidno namestio Zvezdi dva gola, svirajući im nepostojeće prekršaje. Kakav je čovek pokazao je i u momentu kad je isključio Mojsilovića, uradio je to preko pomoćnika, nije smeo da dođe pred njega - rekao je Knežević, a prenosi Žurnal:

- Dobro smo upamtili i kako je više puta reagovao Božović, bez ikakve sankcije. Fudbalskom savezu Srbije postavljam pitanje - da li je to u redu? Da li Crvenoj zvezdi treba tako pomagati? Crveno-belima, svakako, čestitam na pobedi i na verovatno osvojenoj tituli.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Никс

    4. oktobar 2015 | 15:15

    Da naravno sada svima sveta pobeda Zvezda . Zvezda je mozda odigralo veoma loš meč juče, mozda najgori u sezoni ali nam nista nije pomognuto... Zasto svakome smeta Zvezdina liderska pozicija i put ka tituli. Dosta je FSS i Karadzic i kompanija nameštala partizanu utakmice i titule. Punih 8 godina. Kad to više nije slučaj, sada ćemo svi da napadnemo Zvezdu. Ekipe kao subotica koja nije loša ali se tako postavila i trener koji je reagovao kao da je izašao juče iz šume ili pustinje nemaju mesta u prvoj ligi. Takvi ljudi i takve izjave su i uništile naš fudbal . Zvezda igra evropski fusbal nakon duzeg vremena i nema potrebe to komentarisati kao namestanje i ostalo. Šta je bilo prošle sezone na utakmici Donji Srem - Spartak ? Ko je tu sta nameštao? To zaboravljamo? Igrali bih ste vi sada u drugu ligu da vam Karadzic nije namestio utakmicu

  • Ax

    4. oktobar 2015 | 14:02

    Sudija je zaista bio očajan. Prvo prvo poluvreme je produžio šest minuta, a trebao dvanajest. Dva druga žuta kartona znači crvena nije sudio Spartaku. Jedan faul nije bio. Drugo poluvreme produzio tri a treban šest minuta. Pitanje koliko bi Zvezda dala golova sa dva igrača više.

  • Doka.cz

    4. oktobar 2015 | 15:17

    A,jel vam to Tole naredio da kukate???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA