BOŽIĆ: Nedostaje nam iskustva

Trener Partizana žali za propuštenom šansom u Laktašima

  • 25

Trener košarkaša Partizana Petar Božić izjavio je posle poraza od Igokee (71:64) da se njegovom timu ponovio scenario iz prve utakmici ove sezone protiv Metalca u Valjevu.

- Čestitam Igokei na zasluženoj pobedi. U prvom poluvremenu smo nametnuli svoj ritam igre, bili angažovani i imali potpunu kontrolu. Iz polutranzicije i tranzicije smo imali dosta rešenja, ali smo posle toga stali sa svim stvarima koje su nam donele prednost - rekao je Božić za sajt takmičenja.

>>> ARANITOVIĆ NIJE MOGAO SAM! Bivši zvezdaši naneli novi poraz Partizanu!

Crno-beli su dugo kontrolisali rezultat u Laktašima, imali igru i rezultat, ali su od sredine treće četvrtine potpuno pali, posebno u fazi napada, što je domaćin znao da kazni.

- U završnici nam je nedostajalo malo iskustva. Ponovo smo imali neke prazne minute, javljaju se greške koje ne smemo da pravimo, ali moram reći da smo imali i dobrih momenata na ovom meču - dodao je Božić.

>>> LUKAJIĆ: Prvi put Laktaši Partizanu nisu bili kao domaći teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miliccca

    11. oktobar 2015 | 11:27

    Bozicu treba joooos da rastes...neko te slagao da mozes da budes trener...i ti povjerovao. Mozda za 1deceniju... Ako vec partizan nema iskusne igrace onda je mogao da ima bar iskusnog trenera.

  • Lola

    11. oktobar 2015 | 10:57

    Svi ste vi u igri * unistavanja partizana *..neki namjerno neki i ne znaju.Ko dovede i ko jos drzi onu Pticu..pa ljudi , taj momak ne zna hodati on ikosarka su ko nebo i zemlja..i ne samo taj..brdo neznalica je tu da bojkotuju Partizan da bi se toboze pokazala moc zvezde u koju drzava trosi pola budzeta narodnih para....zaustavite pod hitno unistavanje jedinog pravog kluba u srbiji Partizana...

  • Mil@n

    11. oktobar 2015 | 13:09

    Bozicu, nije ovo za tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA