Dva miljenika Grobara kandidati za novog sportskog direktora Partizana

Damir Čakar i Ivica Iliev glavni su kandidati za novog sportskog direktora crno-belih

  • 5

Dva bivša fudbalera Partizana glavni su kandidati za fotelju sportskog direktora crno-belih - Damir Čakar i Ivica Iliev. Za jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca u istoriji srpskog fudbala informacija se pojavila pre nekoliko dana, a sada je poznato i da je mogući kandidat još jedan miljenik Grobara, nekadašnji napadač kluba, Ivica Iliev.

>>> Bivši Partizanov bombarder se vraća u Humsku kao sportski direktor?

Mesto sportskog direktora u Humskoj je upražnjeno od ostavke Dragana Ćirića, koji je bio nezadovoljan radom uprave. Nedavno je ostavku podneo i Ljubiša Tumbaković, potpredsednik zadužen za sportska pitanja i crno-belima je neophodno novo ime koje bi pomoglo novom treneru Ljubinku Druloviću oko sporskih pitanja, kao i da premosti jaz između struke i rukovodstva.

Predsednik Partizana najavio je posle promocije Drulovića da će ekipa dobiti i novog sportskog direktora, a izbor je za sada sužen na dva imena, i dve legende kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    20. oktobar 2015 | 10:34

    De ljudi nelupaj te sa tim legende kluba, cime su zasluzili da se tako zovu...samo jedna je legenda u zadnjih 25 godina u srpskom klupskom fudbalu, jedan je Sale Ilic deset titula ej covjece sa svojim Partizanom...

  • Gile

    20. oktobar 2015 | 09:45

    Dajte neke iskusnije ljude...ovi su zeleni za taj posao ....

  • Nela

    22. oktobar 2015 | 13:19

    Damir Čakar je legenda Jugoslovenskog fudbala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA