Restrikcije u Humskoj!

Zbog duga prema toplani Vojske Srbije, crno-beli bez grejanja

  • 6

Zbog duga od skoro devet miliona dinara, Vojska Srbije odlučila je da prekine isporuku grejanja Sportskom društvu Partizan. Aktuelno rukovodstvo mora uskoro da pronađe novac, jer u suprotnom postoji rizik da se u četvrtak uveče obruka pred gostima iz španskog Atletika. S obzirom da se za četvrtak veče očekuje temperatura od 10 stepeni Celzijusovih, realno je da će osim domaćih, u svlačionici smrznutiti i fudbaleri iz Bilbaoa.

Za razliku od svlačionica koje zavise od toplana Vojske Srbije, funkcioneri ne moraju da brinu, jer grejanje njihovih kancelarija ne zavisi od toplane Vojske Srbije. Nezvanično, predstavnici Vojske Srbije odlučili su da okrenu novi list imajući u vidu prazna obećanja predstavnika Partizana, koji godinama najavljuju da će obaveze izmiriti u ratama.

>>> Dva miljenika Grobara kandidati za novog sportskog direktora Partizana

>>> SA KIM ĆE NA BILBAO? Partizan bez pola tima čeka Špance!

Aktuelnom šampionu grejanje je isključeno i prošle sezone. Tada su dve strane dogovorile reprogram duga, a Partizan je u međuvremenu uplatio samo jednu ratu! Nakon svega, Vojska Srbije ne želi da bude ponovo prevarena, već je preventivno i pre početka grejne sezone prestala da sarađuje sa crno-belima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zoran Popović, predsednik FK Partizan, kao glavnog krivca za neizmirene obaveza prema Vojsci Srbije vidi Sportsko društvo Partizan.

- Kao predsednik FK Partizan, nemam uvid u trenutna dugovanja prema Vojsci, to je u domenu Sportskog društva. Znam da je prošle godine bilo problema zbog grejanja, ali tada je uplaćena određena svota. O ovom sad stvarno nemam pojma - rekao je Popović za Alo i dodao da će Atletiko biti pobedjen i bez grejanja.

>>> Vučelić menja Vujoševića na mestu predsednika Sportskog društva Partizan?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA