Vojvodina bez trenera! Lalatović: Očigledno da nekom smetam!

Trener Novosađana suspendovan je na tri meseca zbog incidenta na utakmici čačanskog Borca, koji je tada vodio, na meču sa Radničkim u Nišu

  • 6

Trener fudbalera Vojvodine, Nenad Lalatović suspendovan je od strane disciplinske komisije FSS-a na tri meseca, zbog incidenta 1. novembra, kada se verbalno prepucavao sa nepoznatom osobom i psovao posle pobede njegovog tadašnjeg kluba Borca nad Radničkim u Nišu.

>>>LALATOVIĆ NAPADNUT NA ČAIRU: Navijači ga gađali flašama, brutalne psovke u tunelu! (VIDEO)

Lalatović je imao uslovnu kaznu, koja mu je istekla krajem septembra. I pored toga što mu je uslovna kazna istekla, DK FSS-a ga je suspendovala.

>>> SNIMAK INCIDENTA U NIŠU: Najgore psovke Lalatovića i čelnika Radničkog! (VIDEO)

- Nek ide njima na čast, savest mi je čista. Očigledno je da nekome smetam, zbunjen sam, neprijatno iznenađen. Imao sam uslovnu kaznu koja je prošla. Da sam to uradio pod uslovnom, razumeo bih ovoliku kaznu, ali uslovna je prošla – rekao je Lalatović a prenosi Sportski žurnal.

On je kazao da bi razumeo visoku kaznu da se sukobio sa nekim od zvaničnih lica i dodao da se sudija i delegat nisu žalili posle utakmice.

- Da je to uradio neki igrač, trener ili delegat, razumeo bih, ali nije, već navijač, huligan. On tu nije smeo da bude. Ne dozvoljavam da me neko psuje, pogotovo ne posle velike pobede kakva je bila u Nišu, a tek majku, koju nemam od 16. godine – kazao je Lalatović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA