Partizanovi fudbaleri se isplakali u svlačionici (VIDEO)

Crno-beli ne mogu da se pomire sa načinom na koji su ostali bez naredne faze Lige Evrope

  • 27

Bilo je teško kada ih je BATE Borisov eliminisao pred vratima Lige šampiona, ali je još teže kada protiv Augzburga nisu uspeli da iskoriste neverovatnu šansu da i na proleće igraju u Evropi.

 

Partizan je stao na tom putu, i nisu krili razočaranje. Štaviše, posle meča su se zadržali u svlačionici prilično dugo, a pomoćnik trenera Ljubinka Drulovića, Luis Diogo Kampuš, otkrio je da su unutra crno-beli plakali.

 

>>> ANDRIJA ŽIVKOVIĆ: Ovo mi je najteži poraz u karijeri

 

- Igrači su uradili sve od sebe, posle meča su plakali u svlačionici, teško nam je pao ovaj rezultat. Izvinjavamo se svim navijačima Partizana. Mislim da je ekipa zaslužila podršku. Imali smo taktiku za meč, znali smo da smo imali dovoljno vremena. Znali smo da će Augzburg da napadne, a mi smo zbog toga morali da pazimo - preneo je "Mozzart Sporta" poručio je portugalski trener.

 

>>> Drulović se nije pojavio na konferenciji: Da li razlog za to znači njegov odlazak?

 

 

- Nismo ovo očekivali, borili smo se za prolaz dalje, očigledno je da danas nije naš dan. Ovu utakmicu smo pripremili odlično, igrači su znali svaki korak. Prvi primljeni gol bio je kao nož u srce, probali smo da objasnimo igračima šta treba da urade, ali greškom smo dobili i drugi gol. Time su stvari za nas postale veoma teške - rekao je Kampuš.

 

>>> OD MUKE BI SE POJELI: Partizanovi fudbaleri neutešni dok stoje pred Jugom (FOTO) (VIDEO)

 

Trener Augzburga Markus Vajncirl bio je prezadovojan.

 

- Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Izuzetno sam zadovoljan. Niko nije verovao u pobedu i prolaz osim nas samih. Sve je išlo kako smo zamislili večeras. Svašta smo izdržali u ovoj odličnoj atmosferi - kratko je rekao trener gostiju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA