Kleo razočarao Grobare: Nije vreme za Partizan

Brazilac se javio iz domovine

  • 25

Partizanova potraga za napadačem se nastavlja, jer su iz Brazila stigle loše vesti. Javio se Kleo i poručio da u ovom trenutku nije dostupan nekadašnjem klubu. 

>>> I Zvezda gledala Partizanovo pojačanje, odustala kad je dobila informacije o njemu

Nova uprava crno-belih je kontaktirala miljenika Grobara, ali od njegovog povratka u Humsku, sada je to definitivno, neće biti ništa, jer ima preča posla u domovini.

- Nije još vreme za novu epizodu u Partizanu. Bilo je i ranije kontakata, ali se stvari nisu poklopile, kao što neće ni sada - poručio je Kleo za Novosti.

>>> Kleu žena ne da u Partizan, stiže štoper stranac!

Partizan je, podsetimo, ostao bez Ivana Šaponjića, koji je prodat u Benfiku, a nije isključen ni odlazak Oumarua, koga žele Kinezi, pa se lako može desiti da crno-beli ubrzo ostanu sa samo dva klasična ofanzivca: Božinova i povratnika sa pozajmice Fofane, u koje, tvrde u Humskoj, imaju puno poverenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doca PFK

    15. januar 2016 | 23:49

    Brate ne razumem ovog Ilijeva majke mi.... Čoveče dobili smo 10 miliona € u Evropi i ne možemo da izdvoimo 1,50 miliona € za šugavog špica,a mogli ste da izdvojite za Ivanića a ne možete za napadača.Najgora scena u Partizanu je da se prodaju svi mladi igraci i dovode se neki migranti kao slobodni igrači...

  • bole

    15. januar 2016 | 23:58

    pa kad je vreme u 32,33,34,35,40 godini

  • vesele devedesete

    15. januar 2016 | 23:58

    ..a kleo se kleo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA