PRLAINOVIĆ SIPAO SO NA RANU CRNOGORCIMA: Zapušio im usta na kuknjavu o suđenju!

MVP šampionata nije zaboravio finale između Srbije i Crne Gore pre osam godina

Srbija je posle velike borbe u finalu savladala Crnu Goru i treći put uzastopno se okitila krunom prvaka Evrope. No, umesto čestitki, iz suprotnog tabora su dobili izjave da su pokradeni od strane sudija i da naši vaterpolisti nisu zaslužili titulu na ''takav način''.

>>> NEĆE ONA NIĐE! Titula Evropskog prvaka ostaje u Srbiji!

Prednjačio je kapiten Nikola Janović, ali su gotovo svi ostali vaterpolisti nastavili sa izjavama u takvom stilu, optužujući sudije da su favorizovale Srbiju. Čak umalo nije došlo do bojkota dodele medalja među Crnogorcima.

>>> Vaterpolisti Crne Gore nisu hteli da izađu na postolje? (VIDEO)

>>> Najbolji igrač Crne Gore preti i najavljuje osvetu Srbima!

Odgovor na to dobili su od MVP-ja turnira, Andrije Prlainovića. Momak rođen u Herceg Novom poručio im je da takve izjave nisu korektne, naročito posle finala 2008. godine u Malagi, gde su se takođe sastali Srbija i Crna Gora, a gde su ''Ajkule'' pobedile uz obilatu pomoć arbitara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ovo su najbolje sudije trenutno! A sad ne bih komentarisao suđenje, jer sam mnogo puta bio u drugoj situaciji - od Malage, pa nadalje. Tada nisam pričao o sudijama, niti je bilo ko pričao o njima. Tako da bi bilo korektno da ne pominjemo sudije, sećamo svi dobro priče o Malagi - rekao je Prlainović i istakao da sudije nisu odlučile finale, već to što je Srbija imala više snage.

- I mislim da sudije nisu odlučile finale, već to što smo imali više snage, veći broj igrača u rotaciji i što smo celu utakmicu izdržali. Sudijskih grešaka je bilo, negde je oštećena Crna Gora, negde mi, ali sudije nisu presudile pobednika Evropskog prvenstva - zaključio je najbolji igrač šampionata.

Prlainović je inače postigao jedan od najbitnijih pogodaka u finalu. Na isteku treće deonice ''probušio'' je Crnogorskog golmana Šćepanovića pravom bombom, posle koje je usledio i konačan preokret u finalnoj četvrtini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PgCg

    24. januar 2016 | 12:54

    Nek se pokriju usima dukljani.SRBIJA BREE,pozdrav iz Podgorice,vecina nas je sinoc za SRB navijala.Nije ovo Montenegro vec junacko srpsko leglo!!!!

  • Karlos

    24. januar 2016 | 12:12

    To je tako junački kukati i plakati. Baš kako to milogorcima nalaže njihovo čojstvo!

  • opop

    24. januar 2016 | 11:42

    auu bas su tesko podneli poraz cccc ranjivi Crnogorci puno pa opleli po sudijama..kada je Nole prvi put pobedio Federera on rece da je posluzila sreca Noleta drugi put da nije zdravstveno dobar a onda kada Nole poce konstantno da ga gazi eee druga pesma..tako da Crnogorci kada vas budemo ponovo pobedili naviknite se da niko nije kriv vec da je Srbija najbolja...SRBIJAAAA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA