POSLE DRAME SA ŽIVKOVIĆEM: Navijačka poruka Grobara svim sadašnjim i budućim igračima

"Nažalost, pobedio je novac", istakli su između ostalog navijači Partizana

  • 44

Jedna od najgorih epizoda u istoriji fudbalskog kluba Partizan je, po svemu sudeći, završena. Andrija Živković je definitivno odstranjen iz prvog tima, svoju odluku je obrazložilo rukovodstvo, a igrač trenutno nije u stanju da bilo šta komentariše za medije.

U međuvremenu se začuo i glas navijača Partizana okupljenih na Fejsbuk stranici Južni front.

>>> PARTIZAN: Suspendovali smo Andriju zato što vodimo računa o svojoj deci!

"Andrija Živković nije hteo da produži ugovor i zbog katastrofalnog ugovora koji su potpisali Ružić, Đurić i ostali ljudi iz bivše uprave Partizan će morati da plati 2,5 miliona €. Jedino što nas zanima je interes našeg kluba, a taj novac će morati da se plati iz kase Partizana. Neka je sramota svakoga ko je u ovome učestvovao, a posebno porodicu Živković, kojoj nije bilo bitno da se oduži svome klubu, svojim navijačima i ode ili ostane u klubu kako dolikuje jednom igraču kome je Partizan pružio sve uslove da postane igrač kakav je danas.

>>> Veljko Paunović za Telegraf o sukobu Partizana i Živkovića

Nažalost, pobedio je novac i želja da se uzme 50% profita od prodaje. Mi ne pišemo saopštenja, ne obraćamo se javnosti, naš glas želimo da čuju samo sadašnji i bivši fudbaleri Partizana da ako se budu ovako ponašali prema svome klubu neće biti dobrodošli u naš klub niti će imati podršku u reprezentaciji naše zemlje. Partizan je iznad svih nas i postajaće i postojao je pre i posle naših života i karijera. Ostaće upamćeno samo ono koliko je ko pružio svome klubu," ističe se u poruci navijača.

>>> Iliev: Živković pravi navijače debilima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Dj

    4. februar 2016 | 22:16

    Vi navijaci????????? Zboga takvih "postenih" navijaca ja ni ne idem na jug.... Sve placenik do placenika... Pun mi vas je vise ... Vi nekom pricate o postenju... A svaki "vodja"placen za to... Jos mi dodje bivsi "vodja" sa severa od raspalig cigana i gejlija i on vodi jug.... MA KO STE BRE VI DA vodite politiku kluba bre...ko ste vi da dajete saopstenja breeeeee.. Vi imate samo svoj licni interes...klub vas ni ne zanima... I za to saopstenje se placeni da ga izdate i da napljujete Andriju koji je dete,i upropastili ste ga jer nije hteo vama "KOJI VOLITE PARTIZAN" DA NAPUNI DZEPOVE NEKOM PROVIZIJOM...

  • Jovica

    4. februar 2016 | 22:15

    Pa to su oni pisali sto se sa djurom rastaljivali,a pravi navijaci treba da podrze porodicu zivkovic sto se suprostavila mafiji i menadzerima.Andija nedaj dinara nikome neka kimi i ekipa zarade posteno svojim radom i trudom.ZIV BIO MLADICU I DABOGDA IGRAO U BARSI

  • ivan

    4. februar 2016 | 21:48

    jel su to oni navijaci koji su bojkotovali skandiranje sa istoka ``Djuro lopove``. sve zanima samo novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA