Radonjiću nejasno zašto se govori da je duel sa Panatinaikosom odlučujući za Top 8

- Imaju kvalitet za četvrtfinale, a možda i više - rekao je trener Crvene zvezde

  • 2

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da Panatinaikos stiže u Beograd u izvanrednoj formi, ali da će njegova ekipa učiniti sve da, uz pomoć sa tribina, zabeleži pobedu.

- Dolazi nam ekipa koja ima pet vezanih pobeda u Evroligi, plus osvojen Kup Grčke. To dovoljno govori. Imali su kvalitet i pre pojačanja, a sa njima su dobili iskorak, što su pokazali nanevši prvi poraz Fenerbahčeu i dominantnom pobedom u Malagi. Imaju kvalitet za četvrtfinale, a možda i više - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u Kombank areni.

>>> Zvezdi stiže poruka Nemanje Bjelice iz Minesote pred PAO! (VIDEO)

Prema njegovim rečima, na Zvezdinom timu je da parira takvoj ekipi i ponovi podvig iz Atine, kada su ostvarili trijumf.

- Za to je potrebno da budemo na gornjoj granici mogućnosti, da odigramo koncentrisano i pametno, ali i da iskoristimo snagu koju ćemo dobiti od navijača i da zajedno slavimo.

>>> Saša Pavlović: Zvezda je zasluženo tu gde jeste

Radonjić je ponovio da duel protiv Panatinaikosa nikako ne može da bude odlučujući.

- Vidim da to provejava, ali mi je to malo nejasno. Naravno da je bitan meč, PAO je jedan od najboljih u Evropi, dolaze nam u goste Dijamantidis i ostali, ali ima još pet kola i neki drugi meč će da bude najvažniji, što ovde voli da se kaže "biti ili ne biti - poručio je trener Crvene zvezde.

Utakmica 10. kola E grupe Top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Panatinaikosa igra se u petak od 20 sati u KOMBANK areni.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko NS

    10. mart 2016 | 15:08

    Nisam navijač ni jednog od dva kluba iz Bgd ali Zvezda zaslužuje svaki respekt za ono što je urađeno zadnjih godina.Napred Zvezda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA