NOVI RASKOL U REPREZENTACIJI: Tadić optužio Ćurčića da je nedorastao da bude selektor!

Fudbaler Sautemptona poručio je da neće više da ćuti, jer smatra da je vreme da se problemi ne prećutkuju

  • 65

Pitali smo se što na spisku za predstojeće prijateljske reprezentativne duele nema Dušana Tadića, a odgovor je brzo stigao od samog fudbalera Sautemptona - i nije obilovao lepim rečima.

Naprotiv, Tadić, koji je za A tim Srbije debitovao 2008. godine, poručio je da neće više da ćuti, jer smatra da je vreme da se problemi ne prećutkuju nego otvoreno o njima priča.

- Mislim da sam zaslužio da me neko pozove i kaže o čemu se radi. Jer, verujte, nema boljeg osećaja nego igrati za reprezentaciju. Ovaj način na koji se selektor Radovan Ćurčić ophodi prema meni je omalovažavanje i ponižavanje - rekao je Tadić u intervjuu za agenciju Beta.

Tadić je objasnio da je ova situacija kraj poverenja, zaključivši da se neće odazivati na pozive dok je selektor Radovan Ćurčić. On je takođe stava da aktuelni selektor nije dorastao tome da vodi nacionalni tim, i da sa njim na čelu reprezentacija neće ništa uraditi.

- To se vidi u načinu na koji se ponaša pred utakmicu, na dan i tokom utakmice. Nažalost, on se plaši svoje sopstvene senke i strašljiv je, što se odražava na ekipu, pogotovo na mlađe igrače (...) Imamo toliko dobrih trenera a vodi nas čovek koji je u više navrata bio rezervno i privremeno rešenje - poručio je Dušan Tadić, igrač koji je igrao na 35 mečeva za Srbiju i postigao šest golova.

Kompletan intervju pročitajte klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    21. mart 2016 | 19:16

    Dušane,svaka cast!On nije ni da vodi FK Omladinac iz Cokesine.Oterati bandu nesposobnu iz fss gde im siptari sastavljaju ekipu.

  • ☆☆☆

    21. mart 2016 | 19:55

    I posle neki nisko inteligentni vređaju Vidića,pljuju ga što nije hteo da igra više sa ovakvim trenerima kojima je bolji npr neki Brašanac od Tadića ili Alen Stevanović od Matića i sl.Zato smo ostali i bez Subotića i još nekih pre...Tadiću-otpiši i ti reprezentaciju.Ja kao navijač ne doživljavam našu reprezentaciju kao svoju sve dok je grobar srpskog fudbala Tomislav Karadžić na čelu saveza i uopšte dok je on u fudbalu.

  • Perica

    21. mart 2016 | 19:13

    Decko je u pravu koju ozbiljnu ekipu vodio Antić je zakon

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA