TERZIĆ UVERAVA: Dogovorićemo se sa Grofom, ne damo strance

Generalni direktor crveno-belih optimističan po pitanju letnjeg prelaznog roka

  • 9
Miodrag Grof Božović - Zvezdan Terzić Foto: Marko Todorović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio je da će što pre sesti sa trenerom Miodragom Božovićem da razgovara o nastavku saradnje, o čemu je popularni Grof pomalo zabrinjavajuće govorio prethodnih dana.

>>> Dan posle osvojene titule, Grof poručio: Ne znam da li ću biti trener Zvezde sledeće sezone

Terzić uverava da će do dogovora sa trenerom doći.

- Svi naši planovi su u vezi samo sa Miodragom Božovićem. Duboko sam uveren da ćemo se dogovoriti za nastavak saradnje. Sve što smo odradili u prethodnoj sezoni je u velikoj meri Grofova zasluga i njegovog stručnog štaba. Naravno da je i njegova želja da uvedemo Crvenu zvezdz u evropsko takmičenje - rekao je Terzić "Žurnalu".

Kada su u pitanju pojačanja, u Ljutice Bogdana već imaju imena potencijalnih.

>>> KOMPLETAN REMONT ODBRANE: Ovo su pozicije gde Zvezda traži pojačanja za LŠ

- Precizirali smo sa Grofom koji su nam igrači i na kojim pozicijama potrebni. Imamo tačna imena, predstoji mnogo posla. I da obezbedimo novac, i da ih dovedemo do 15. juna, jer tada počinje prelazni rok.

Terzić ističe da su svi Zvezdini stranci (Ibanjez, Le Talek, Donald i Vieira) "srce tima" i čvrsto vezani ugovorima do narednog leta.

- Posla završetka kvalifikacija za Ligu šampiona sešćemo da pričamo sa njima i o potpisivanju novih ugovora. Ima raspitivanja, nema konkretnih ponuda zato što svim zainteresovanim klubovima u startu kažemo da nisu na prodaju - istakao je Terzić.

>>> Igrači Zvezde slavili u svlačionici, a onda je Grof dreknuo! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. maj 2016 | 11:52

    Gospodo,stvari dolaze na svoje mesto.Srbija cela crveno-bela.

  • Milan

    5. maj 2016 | 11:53

    Gospodo,stvari dolaze na svoje mesto.

  • Srdjan

    5. maj 2016 | 16:15

    Naravno da bi bilo lepo kada bi usli u ligu sampiona ili ligu evrope ali nebi sada trebali da stvaramo neku tenziju i vrsimo pritisak na ljude u klubu,na igrace na GROFA jer nebi valjalo ako bi se cela ta ekipa raspala i otisla.To mislim na celokupnu Srpsku javnost,na delije i na medije. Tek onda nista nismo uradili ako bi otisli i sav ulozen trud i nebi imao nekog velikog smisla jer zvezdi je mesto u evropi. Sto se igrackog kadra tice i ako se ne dovedu neka pojacanja mozda i ne bude toliko strasno jer su ovi igraci dokazali da mogu da igraju i na rezultat i atraktivan fudbal.Vezali su one silne pobede i niko im nije mogao ni prici sto se kvaliteta tice.Zato mislim da i sa ovim igracima mozemo da se borimo makar za ligu evrope.Napalice se oni cim krenu evro utakmice,nece im biti dosadno kao pri kraju nase lige sto se na nekim mecevima videlo jer tu je i veliki motiv,dobri protivnici,puni stadioni,lepi tereni itd. Zato samo napred i svi zajedno do uspeha! Zivela ZVEZDA, ziveo GROF

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA