Superliga: FMP iznenadio Metalac u Valjevu, Mega pregazila Konstantin

"Panteri" su pobedili Aba ligaša 84:80 u Valjevu, dok je Mega lagano pobedila Konstantin 93:63

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ljupce
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Divos

    09. maj 2016 | 08:03

    Ове године имамо кулминацију бизарности када је у питању српска кош. лига. Ето, почиње у мају, када европске лиге улазе у завршницу, почиње након готово 2 месеца паузе и последица погубне оријентације да нека регионална лига има предност над националном. Неки баш истрајавају на сатирању српске кошарке. Разлози изгледа нису спортски већ друге природе. Да је тако, показује и активност ботова који су се већ размахали, и ударају по српској лиги. Броје како ће АБА лигаши проћи са остатком, оно у стилу, то је та лига, Партизан +20, Звезда +30, Мега +40, Металац +50, и тако после сваког кола бла, бла. Добро сад, Металац није +50, али и шта знају ботови, а и реално, ако имају толику одбојност према српској лиги који је ***** уопште прате. Е сад, вратимо се српској кош. лиги. Звезда је очигледно доста боља од Тамиша, разлика у квалитету је приметна. Исто важи и за Мегу у односу на Константин. Овај меч Металац-ФМП сам одабрао и пратио, и добро сам одабрао. Јако занимљив и квалитетан меч. ФМП-ова млађарија показала једа има потенцијал, Добрић се намернуо као момак на којег ваља обратити пажњу. Металац је довео одличног плеја Новака, но нису битно подигли ниво игре, безидејни напади које је лако "скенирати", често конфузни уз пуно изгубљених лопти. Мораће то поправити Већ се назиру екипе које ће у 1/2Ф плеј-офа, но Партизан и Мега су се опасно појачали, очекујем занимљиву завршницу, а Звезди ће бити доста теже освојити титулу шампиона Србије него ову регионалну лигу.

  • Ljupce

    08. maj 2016 | 22:51

    Strasna liga zvezda plus 40 partizan plus25 mega plus 30 jad i beda ako ne budemo igrali aba ligu mozemo da se slikamo na celu sa Tegeltijom!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA