≫ 

Emotivni Mihajlović skoro zaplakao od sreće: O ovome sam sanjao čitav život (FOTO)

Najbolji igrač Partizana jedva sudržao suze tokom proslave Kup trofeja sa navijačima

  • 8

Postalo je pravilo na Partizanovim utakmicama: Nemanja Mihajlović ili postiže gol ili je asistent. To je konstanta. Nezadrživi krilni igrač crno-belih je i u finalu Kupa protiv Javora najavio trijumf asistencijom iz kornera kod gola Marka Jovanovića, i tako po ko zna koji put ove sezone potvrdio da je "suvo zlato Partizana".

>>> Partizan osvojio Kup posle 5 godina: Jovanović i Vlahović srušili Javor! (VIDEO) (FOTO)

Prvi trofej u karijeri sa crno-belima Mihajlović je doživeo vrlo emotivno, gotovo da je, kako sam priznaje, zaplakao prilikom slavlja sa navijačima.

- Sanjao sam o ovome kao mali, da pred punom tribinom podignemo neki pehar, i da se svi zajedno radujemo - sumirao je utiske Mihajlović po završetku utakmice.

- Kako ide ona pesma "Kao mali učen sam da za njega navijam...". Čuvam sliku sa drugarom koji je bio sa mnom, ja klinac u Partizanovom dresu. To što mi kao navijači Partizana koji igramo osetimo, stranci ne mogu da osete, to je deo mene.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Navijači Partizana vređali sudiju Mažića! (VIDEO)

Stadion Partizana je ove sezone, kada su mečevi u prvenstvu u pitanju, često sblasno prazan, pa je prizor punih tribina inspirisao novog reprezentativca Srbije.

- Ne možete da verujete kako je lep osećaj kada su pune tribine. To sam, nažalost, u poslednje vreme malo mogao da vidim, jedino na derbiju. Sad mi je bilo puno srce i nosila me je pesma i kad nisam mogao, kada sam bio istrošen, i zbog te pesme sam uspeo da izvučem iz sebe još neki atom snage i izguram do kraja. Bilo je uživanje.

>>> OSAM DEBITANATA NA SPISKU REPREZENTACIJE: Muslin uspeo ono što Partizan nije umeo!

Mihajlovićeve fantastične igre, koliko raduju, toliko i brinu navijače Partizana, jer je sada samo pitanje vremena kada će na adresu Humske stići neka unosna ponuda. Ali, Mihajlović, kako kaže, nem nameru da ide iz kluba. Bar još neko vreme.

- Tu sam, mlad sam, ne idem nigde iz Partizana. Hoću da igram Evropu sa Partizanom, da osvojim titulu, nadam se najboljem. Moj stavi i stav kluba je da je prerano da idem iz kluba, želim da ostavim veći pečat i da uradim još pravih stvari u Srbiji, a otići ću onda kada bude bilo pravo vreme da odem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Tuča navijača Partizana u Milanovcu na finalu Kupa! (VIDEO) (FOTO)

Mihajlović i Živković. ono što Partizan nije umeo da spoji u najubojitiji krilni duo možda i u Evropi, jeste Muslin u reprezentaciji, pa će biti jako interesantno videti na delu obojicu u isto vreme na terenu na predstojećim prijateljskim utakmicama.

- Smatram da će nas selektor barem jednom ukrstiti. Andrija prolazi kroz težak period i sigurno da će mu značiti da odigra utakmicu, ja mu želim da se što pre, pre svega psihički oporavi, jer je to zaista teška situacija za igrača. Da je kvalitetan igrač, apsolutnoi jeste i da će se izboriti sa svim tim, hoće, i ja mu želim svu sreću i nadam se da ćemo se ukrstiti, ja levo,on desno.

(Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije Čikago

    11. maj 2016 | 23:27

    Dobar igrač iskreno.

  • @Жика Живац@

    12. maj 2016 | 00:30

    Veze ovaj nema!

  • Ceo franjevački samostan navija za partizan

    12. maj 2016 | 13:26

    Prvi i poslednji pehar u partizanu bolje idi na vreme nego da prođeš kao Andrija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA