≫ 

Neizvesnost za Delije: Radonjić dobio ultimatum od Zvezde, a Obradović ima ponudu iz Španije

Trener Zvezde prema nezvaničnim saznanjima ima ponudu još jednog kluba osim Laborala, a bio je i na razgovoru sa Nebojšom Čovićem, od koga je dobio rok za izjašnjavanje prihvata li ponudu ili ne

  • 14

Neizvesnost oko trenera Zvezde vladaće među navijačima crveno-belih neko naredno vreme sve dok se situacija ne iskristališe. Postoji velika mogućnost da će Dejan Radonjić posle tri uspešne godine na Malom Kalemegdanu otići iz Zvezde i okušati se u inostranstvu.

Bio je na pregovorima u Baskoniji sa predstavnicima Laboral Kuće i posle prvih razgovora dogovor nije postignut, ali učesnik fajnal fora Evrolige ne želi da odustane i navodno sprema novu ponudu.

>>> Zvezda već našla zamenu za Radonjića

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, za Radonjića nije zainteresovana samo Laboral Kuća, već i jedan nemački klub, pa će crveno-beli imati poteškoće da zadrže crnogorskog stručnjaka, čak i ako se ne dogovori sa Laboralom.

Prvi pik Zvezde kao zamena Radonjiću, ukoliko napusti klub, jeste Saša Obradović. Međutim, njega kao opciju razmatra i Laboral, pošto je isplivalo i njegovo ime kao potencijalnog naslednika Vladimira Perasovića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Radonjić je prema nezvaničnim informacijama od Kuće dobio ponudu od oko 350.000 evra godišnje po sezoni, i za sada dogovora nema. Zvezdin trener se po dolasku u Beograd sastao sa Čovićem, pišu Novosti, gde mu je predočen plan crveno-belih u predstojećoj sezoni, i na stolu je dobio ponudu i rok da se izjasni da li želi da se nastavi saradnja.

Prema informacijama do kojih je Telegraf došao Radonjić želi da promeni sredinu jer želi novi izazov i manji pritisak, sa kojim je u Zvezdin suočen gotovo svakodnevno. Poslednje izjave Nebojše Čovića po završetku sezone u kojima je poručio Radonjiću da je ''bolje vrabac u ruci, nego golub na grani'', nagoveštavaju da tu ima ''nešto više'' i da odnosi među njima nisu najbolji, te su šanse za njegov odlazak još veće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimilsung

    24. jun 2016 | 09:00

    Perasovic nije Vladimir nego Velimir. Radonjic je strucnjak taman koliko sam ja kosmonaut

  • Nikola

    24. jun 2016 | 11:14

    OCEMO SASU OBRADOVICA!

  • Aaa

    24. jun 2016 | 14:42

    Kakvi ste vi kompleksasi,pa to nije normalno,covek je najbolji trener u istoriji Zvezde,a vi sto pljujete nemojte da gledate Zvezdu,idite gledajte vaseg vujosevica i Limoz ...Pionir i Arena su za prave navijace koji vole klub u svakom momentu,a ne za vas...toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA