≫ 

Marjanovićev menadžer sa dva tvita pokrenuo opštu raspravu!

Kako vi shvatate ove poruke?

  • 42

Kakve veze imaju Rudi Gober i Moerman sa našom reprezentacijom kada njih dvojica nisu imali obavezu da se pojave makar na okupljanju reprezentacije Srbije, nego Boban Marjanović?

Odluka selektora Aleksandra Đorđevića da ne povede Marjanovića na Olimpijske igre, po svemu sudeći, konačna je.

Selektor je posle kvalifikacionog turnira u Beogradu istakao da će samo 16 igrača koji su do sada bili na spisku biti u konkurenciji za Igre u Brazilu.

Mediji prenose da se Đorđević neće predomisliti čak i u momentima kada je Marjanović istakao da je na raspolaganju nakon potpisanog ugovora sa Detroit Pistonsima.

Marjanovićev menadžer Miško Ražnatović postavio je dva tvita koja bi mogla da se dovedu u kontekst situacije njegovog klijenta.

Konkretno, spomenuo je slučaj Francuza Rudija Gobera i Turčina Moermana.

Gober nije učestvovao na kvalifikacionom turniru na Filipinima, ali je naknadno pozvan kada je izrazio želju da igra za reprezentaciju, i zauzeo je mesto najboljeg igraču Darušafake Moermanu.

Da se ne zalazi preterano u tome kako funkcioniše francuski sistem, treba naglasiti da su pored uz naš nacionalni tim bili i povređeni Milan Mačvan i Nemanja Bjelica, kao i to da su tokom turnira prisutni bili i Marko Gudurić i Rade Zagorac, iako nisu bili na končnom spisku za turnir u Beogradu.

Nekoliko nedelja pred okršaje u Areni, na vreme je stigla informacija da Bjelica ima povredu noge, zbog čega nije igrao u Beogradu. On polako ulazi u trenažni proces i biće deo olimpijskog tima. Nije otkazao dan pred okupljanje...

Kako vi shvatate ove poruke?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    12. jul 2016 | 17:07

    Kao sastavljanje tima preko socijamih mreza i novinskih clanaka. Jedino selektor ima pravo da bilo sta kaze na temu. Ne treba da igra, a Obradovic je na prvenstvu u Beogradu i sramote koju smo doziveli platio cenu kompromisima sa umisljenim zvedama iz NBA. Zvezdas sam i volim Bobija ali on je stavio sebe ispred svih i to je legitimno, ali je legitimno i da ga Sale vise nece u timu.

  • Car

    12. jul 2016 | 17:17

    Sale, nemas centra. Zobi Bobija i razumi ga. Raduljica ce nas unistiti. Nije vreme za inacenje vreme je da rasturimo drim tim ;-)

  • Zak

    12. jul 2016 | 17:04

    Ako je u pitanju karijera jednog sportiste trebamo shvatiti i to Bobi je uvek igrao i mislim da je velika greska da mu ne dozvolimo da igra nekada jedna tvrdoglavost nije korisna nikome?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA