Tri kandidata za mesto trenera Partizana! Dvojica su bila smenjena kad su bili prvi na tabeli!

Čelnici Partizana odmah posle utakmice sa Napretkom i ostavke Ivana Tomića razmišljali o potencijalnim kandidatima za trenera

  • 81

Fudbaleri Partizana ostali su bez trenera posle prvog poraza u sezoni u Superligi. Ivan Tomić je podneo ostavku koja je prihvaćena i sada se mora što pre naći novi šef stručnog štaba.

>>> Partizan suviše slab u Kruševcu: Napredak savladao crno-bele (VIDEO)

Kada su crno-beli u pitanju tu nema mnogo izbora. Uprava nije odlučila još ko bi bio najbolji da zameni Tomića, ali su razgovarali o tri potencijalna kandidata.

>>> Novinarka pitala Tomića da li je već bivši, a njegov tužan odgovor upućuje na to! (VIDEO)

To su Vladimir Vermezović, Vuk Rašković i Marko Nikolić, sva trojica su već bila na klupi crno-belih u proteklih nekoliko godina, prenosi Sportski žurnal.

Navijači Partizana su za Vermezovića, koji bi dolaskom overio svoj treći mandat na klupi srpskog vicešampiona. Međutim, sa druge strane kod čelnika kluba provejava mišljenje da su Nikolić ili Rašović bolje rešenje.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Jedan od razloga je da žele da isprave određenu nepravdu kod ovim trenera jer su smenjeni u trenutku kada su bili prvi na tabeli Superlige.

Naročito Nikolić koji je otkaz dobio na inicijativu jednog tadašnjeg člana Uprave koji je sada u opoziciji, a sve zbog verbalnog duela.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Ipak, danas je novi dan, ko zna šta on nosi, možda i neko iznenađenje u vidu Radomira Antića, veliko partizanovca koji nikada nije seo na klupu crno-belih.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

(Telegraf,rs/Izvor: Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA