ZAMALO DA LETI I BANE: Miha hteo da isključi Ivanovića jer nije aplaudirao španskoj himni!

Selektor A reprezentacije poručio Ivanoviću da ako ne želi da aplaudira posle intoniranja španske himne - ne mora ni da izlazi na teren

  • 4

Zbog toga što nije hteo da aplaudira španskoj himni, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Bane Ivanović mogao je da doživi istu sudbinu kao i Adem Ljajić, kog je selektor Siniša Mihajlović odstranio iz reprezentacije jer nije pevao himnu.

Kako saznaje "Press", Bane je mogao da bude otpisan jer je pre prijateljske utakmice sa "furijom" rekao selektoru da je glupo da aplaudira posle španske himne, na šta mu je Mihajlović odgovorio  da ako neće da ispoštuje tu obavezu, ne mora ni da izlazi na teren!

I pored velike prašine koja se digla oko slučaja "Ljajić", novi selektor će biti neumoljiv čak i kad se radi o kapitenu "orlova" koji više ne mora da dokazuje da mu je mesto u A selekciji.

Mihajlović je podsetio novinare na ciriškom aerodromu pred polazak u Francusku da su svi igrači dobili ugovor i pravilnik o ponašanju pre polaska u Švajcarsku, koje su pročitali i potpisali. 

(Telegraf.rs/Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodman

    30. maj 2012 | 11:50

    Ovaj Mihajlović definitivno nije normalan čovjek!!!I prije sam sumnjao, sad sam siguran...

  • xy

    31. maj 2012 | 23:55

    pa kad jureci za loptom nisu stigli da steknu osnove bontona mora ih neko dovaspitavati. samo napred Mihajlovicu!

  • DutchDutch

    30. maj 2012 | 14:00

    U srbiji direktori,politicari itd..tretiraju ostale kao zivotinje.. sve bi bilo ok samo da tay podanicki mentalitet odobrava ovakvo tiranisanje!! U zemljama dje narod,sportisti itd znaju svoja prava ovaj bi odmah bio najjuren

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA