BOMBA SASUOLA PRED ZVEZDU: Italijani spremaju pakleno pojačanje u napadu!

Protivnik crveno-belih u plej-ofu Lige Evrope želi da dovede Marija Balotelija

  • 12
Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images Foto: Guliver/Marco Luzzani/Getty Images

Ostalo je tačno nedelju dana od prvog meča plej-ofa Lige Evrope u kome se sastaju Sasuolo i Crvena zvezda, a italijanska ekipa želi da se pojača pred meč protiv crveno-belih, nakon što ih je napustio jedan od najboljih igrača, Nikola Sansone, koji je prodat Viljarealu.

>>> Zvezda pronašla špica: Na Marakanu stiže igrač koga su Grof i Delije dobro zapamtili (VIDEO)

Sasuolo sada ima novca za neko veće ime, a izbor je prema pisanjima medija sa ''Čizme'', pao na Marija Balotelija. Kontroverzni napadač kuburi sa formom već duže vreme i skoro dve godine nije imao gotovo nikakav učinak, najpre u Liverpulu, a zatim i na pozajmici u Milanu.

Klub sa Enfilda i Jirgen Klop ne računaju na italijanskog napadača, a Sasuolo to želi da iskoristi i da se pojača pred odlučujući dvomeč, ne bi li im pomogao da se domognu Evrope.

Pored Balotelija Sasuolo želi još nekoliko zvučnih imena u svojoj ekipi, a pominju se Matri i Kasano, koji su ipak realnije opcije od Balotelija.

O kvalitetu Balotelija ipak je suvišno pričati, pitanje je samo kakva će biti njegova motivacija i da li želi da dođe u klub ranga Sasuola, iako ni on sam više nema reputaciju kakvu je imao nekada.

Prvi meč u duelu Zvezde i Sasuola igra se u Italiji 18. avgusta, a revanš nedelju dana kasnije na Marakani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA