Partizanu se za Spartak vraćaju Saša Ilić i Leonardo

Crno-beli u nedelju igraju u Novom Sadu

  • 4

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je danas da je Spartak nezgodan rival, ali da očekuje treću pobedu zaredom u Superligi.

- Ostale su još dve utakmice do reprezentativne pauze, vezali smo dve pobede, podigli se i stvorili pozitivan ambijent. Spartak je umeo da bude neprijatan domaćin za Partizan, imaju ruskog trenera koji neguje čvrst fudbal sa mnogo borbe i discipline. Međutim, naš cilj se zna, a to je pobeda protiv svakog protivnika - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je dodao da očekuje još bolje partije svog tima, posle dva trijumfa u nizu.

- Istovremeno još pravimo selekciju, što je nezahvalan posao, ali nećemo zaboraviti takmičarski imperativ. U ekipu se vraćaju Saša Ilić i Leonardo, ali su i dalje povređeni Gogua i Janković - poručio je Nikolić.

Nikolić veruje da će prvi napadač Nikola Ðurđić konačno krenuti da postiže golove.

- Najbitnije je da pošteno radi svoj posao, trudi se mnogo, trči... Bio je strelac protiv Čukaričkog, ali mu je poništen, ispostavilo se, čist gol. Pogodak bi mu mnogo značio na planu psihe, ali je iskusan i zna da se nosi sa pritiskom.

On se kratko osvrnuo i na suđenje Partizanu u prethodnim mečevima, istakavši da se greške dešavaju.

- Grešaka ima protiv i u korist nas, ali mora u njima da postoji neki balans. One su sastavni deo fudbala, ali ako ne postoji ravnoteža u tome onda smo svi u problemu. Tu mislim na kompletan srpski fudbal, ne samo Partizan - zaključio je Nikolić.

Utakmica između Spartaka i Partizana igra se u nedelju od 19 sati u Novom Sadu na stadionu Karađorđe.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    19. avgust 2016 | 16:10

    А одакле се враћају? Мора да је млађи ишао по декицу у дом стараца, да не залута?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA