KAIN SA BARBADOSA JE NAJVATRENIJI NAVIJAČ SRPSKIH VATERPOLISTA: Sve što mališan želi je lopta sa potpisima igrača (VIDEO)

Zbog Srbije je počeo i da trenira vaterpolo

  • 28

Pobeda vaterpolo reperezentacije Srbije u finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru i osvojena zlatna medalja obradovale su i jednog dečaka sa dalekog Barbadosa!

ZLATO ZA BESMRTNE SRBE! Vaterpolisti razbili Hrvate u finalu Igara!

NAJLEPŠA SCENA FINALA: Zagrljaj Savića i hrvatskog selektora za istoriju!

Naime, tek što su svečanom ceremonijom OI zatvorene juče, sa ovog ostrva smeštenog u Karipskom moru i Atlantskom okeanu stigao je video i lepa priča o malenom Kainu koji je bio najvatreniji navijač naših vaterpolista.

On je strastveno navijao za Srbiju, koja je u finalnom meču igrala protiv reprezentacije Hrvatske.

Koliko je mališan bio ushićen zbog zaslužene pobede vaterpolo ekipe vođene selektorom Dejanom Savićem i ostvarenim rezultatom 11:7, najbolje oslikava podatak da je Kain u međuvremenu počeo da se bavi ovim sportom.

A sada ima jednu molbu za naše vaterpoliste.

- Drugari, treba mi usluga. Mali Kain sa Barbadosa je strastveni navijač srpskog vaterpolo tima. Zbog Srbije je počeo da trenira vaterpolo. Hoću da mu nabavim loptu sa potpisom naših igrača. To će ga neizmerno obradovati! - napisao je njegov rođak poreklom iz naše zemlje i na svom Fejbuk statusu priložio video dečaka koji navija.

Sa kolikim žarom Kain bodri srpsku vaterpolo reprezentaciju, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nadja Soodeen

    24. avgust 2016 | 16:30

    Zivim na Barbadosu i poznajem malog i pametnog Kaina. Dolazim u Srbiju u Septembru i volela bih da mu ispunim zelju i vratim se sa poklonom. Pokusacju da dodjem do nasih vaterpolista, ali ako neko ima ideju kako ili jos bolje 'vezu' - javite . Nadja

  • Putin R.S

    24. avgust 2016 | 12:50

    Podarite mu loptu sa potpisima. Pokazite vase veliko srce i posaljite loptu. Neverovatno koliko mali voli nase SAMPIONE.

  • Putin R.S

    24. avgust 2016 | 14:11

    U cemu ste osvojili medalje? U kojim sportovima osim u atletici dve i veslanju. Sve drugo se ne racuna u sportove. Jedrenje, glineni golubovi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA