Delije se poigrale sa koreografijom pred meč sa Sasuolom (VIDEO)

Ovom porukom navijača Crvene zvezde počela je revanš utakmica sa italijanskim klubom

  • 20

Razočarenje zvezdaške javnosti posle poraza od Ludogoreca, a posebno od Sasuola pre sedam dana (3:0), nije se preterano odrazilo i na revanš meč sa Italijanima.

Koreografija Delija nije izostala.

I ovaj put je posevećena Evropskoj fudbalskoj uniji, koja se ogrešila o sopstveni statut pre nekoliko meseci i u svoje članstvo primila Fudbalski savez tzv. države Kosovo.

Ovaj put su Delije prozvale UEFA koristeći igricu - nasumično poređena slova, a iznad plrazna polja od kojih treba da se sastavi rečenica.

Ponuđena slova čine "UEFA mafia".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    25. avgust 2016 | 21:04

    E za tu vrstu cirkusa sluze njima Zvezda i Partizan da bi se izmotavali i glumili navijace a usput se drogirali i eventualno potukli a po nekog i preklali ili upucali. To je ta horda razularenih i nekultivisanih nazovi navijaca, koji su to pretvorili u zanimaciju uz dilovanje droge pijanku i jos poneke intelektualne delatnosti, njima treba cezar pa da ucestvuju kolektivno u arenama dok se ne pokolju do zadnjeg ko izdrzi.

  • Ns

    25. avgust 2016 | 21:01

    Kosovo je Srbija!!!

  • buuu

    26. avgust 2016 | 01:12

    Orginalno i svaka cast, **bi UEFU! Kulturno ih prozivati, a da nemaju osnova da nas kazne, doktorski ste ovo uradili, bravo DELIJEE!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA