Božović: Ne znam ništa o Kataiju (VIDEO)

Trener Crvene zvezde poručio da on neće biti na mukama kada je izbor igrača u pitanju

  • 1
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović istakao je da je zadovoljan što je njegova ekipa posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope od Sasuola uspela da zabeleži trijumf protiv Novog Pazara.

Buran meč završen je pobedom crveno-belih 4:1.

- Mnogo je bilo važno da pobedimo, da vratimo se u normalu, i bolju atmosferu u svlačionici. I dalje smo na prvom mestu, zadovoljan sam što smo pobedili - porčio je Grof, a na opasku novinarke "Arene Sport" da je Aleksandar Katai bivši igrač, odgovorio je:

- Ne znam za Kataija još ništa, možda vi imate bolju informaciju? Kao danas.

Božović je poručio da on neće biti na mukama jer se radilo na ekipi za Evropu i za Super ligu.

- Ne znači, imamo dosta kvalitetnih igrača, dobijaće šansu i neki drugi koji će želeti da je iskoriste - poručio je Božović.

Predstavnik stručnog štaba Novog Pazara rekao je da se nada da će se klub oglasiti povodom svih dešavanja na utakmici, o kojoj je konkretno rekao:

- Pokušali smo da pariramo Zvezdi koliko je moglo, odbranom, igrom, znanjem, nije bilo dovoljno. Znali smo da su u psihološkom problemu, ali su pokazali što su prvi i ja im čestitam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA