Čelnici Novog Pazara tvrde da su sudija i navijači Zvezde krivi za incidente!

Žalimo zbog ispada naših navijača, ograđujemo se od njihovih postupaka i najoštrije osuđujemo takvu pojavu, poručili su iz kluba

  • 23

Upravni odbor FK Novi Pazar izdao je saopštenje u kojem se osvrno na incidente tokom utakmice sa Crvenom zvezdom u 7. kolu Superlige.

>>> Dirljiva scena u bolnici: Sikimić posetio Živkovića i rekao mu nešto što će vas naježiti (FOTO)

UO je izrazio žaljenje zbog ponašanja navijača Novog Pazara, ali je kao krivce označio sudiju Milana Ilića i Delije. Prenosimo saopštenje u celosti.

>>> KAO DA JE BIO RAT, A NE FUDBAL: Zvezda preživela Pazar u meču punom incidenata! (VIDEO)

- Glavni akter meča je bio sudija koji je besmislenim odlukama, pre svega sviranjem nepostojećeg penala za goste i neznanjem izazavao revolt i bes svih navijača na stadionu, pomagao Crvenoj zvezdi da što lakše prođe kroz najteže gostovanje. Drugi eksces dogodio se kada je igrač Crvene zvezde Gelor Kanga odglumio skupljača lopti i ponovo isprovocirao publiku.

Foto: Tanjug/Irfan Ličina Foto: Tanjug/Irfan Ličina

- Žalimo zbog ispada naših navijača, ograđujemo se od njihovih postupaka i najoštrije osuđujemo takvu pojavu. Velike napore ulažemo kako bi navijanje bilo fer i sportsko, ali su nam u ovom slučaju dodatno otežali posao i navijači Crvene zvezde koji su postavili transparente Draže Mihajlovića, četnička obeležja i skandirali nacionalističke pesme i parole.

Upravni odbor FK Novi Pazar traži od Fudbalskog saveza Srbije i sudijske organizacije da utiču i otklone lakrdijaše kojima je interes da duel između ova dva tima bude sve osim sportski, navodi se u saopštenju Novog Pazara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crveno bijela Krajina

    30. avgust 2016 | 10:38

    Pa ljudino vasi velicaju tursku u nasoj drzavi , mi velicamo nase istorijske heroje , da lisi svjestan uopste sta pricas ? Na cemu si ?

  • Идемо Делије

    30. avgust 2016 | 10:40

    Колико се сећам нереди су почели пре пенале и доласка наших навијача, бачене су 2 бакље на терен

  • doka.cz

    30. avgust 2016 | 14:01

    Ako im se ovde ne dopada zivot Turska je na istoku,nije daleko!!!Svi smo gledali utakmicu,zna se ko je poceo sa vredjanjem prvi...a pri tom da u Srbiji neko peva ovo je turska!!!Ej,ko je ovde lud,a da je tako bilo na marakani samo suprotno,ne smem ni da zamislim kakve bi bile reakcije ovih!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA