≫ 

NOVAK OSTAO BEZ BEZ TROFEJA NA US OPENU: Nepogrešivi Vavrinka i povreda noge zaustavili Đokovića (FOTO)

 ≫ 

Švajcarac ponovio igru iz finala Rolan Garosa i slavio sa 3:1 u setovima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Deni

    12. septembar 2016 | 22:16

    Vavrinku je trebalo odavno poslati na doping test, jos posle Rolan Garosa, onakva fantasticna igra i posle ga nema nigde, isto sad US open, opet isto, bas protiv Novaka i opet ga sad nece biti nigde!

  • Buki78

    12. septembar 2016 | 18:38

    Nama je sve malo,finale us opena malo,pa nije Nole mašina terminator robot ili tako nešto,a kao mašinac znam da se one češće kvare...Novak je prvi na svetu to je nama malo i to sa 5500 bodova viška,što se ne zapitaju ti što ga stalno kritikuju za povrede,eeej bre pa čovek vuče povredu odavno zato servis ne ide,a sa tim je uzeo Toronto,svi na netu kazu bravo Nole,a sad većina takvih najviše ga omalovažavaju...Pošteno on je pukom srećom stigao do finala,jer sa Janovicem se videlo da je povredjen,ali veliki patriota i borac ne odustaje,pa zaigrao u finalu i to vodio sa 5 prema 2,ali nama je to slaba igra,povredjen teniser u tajbrejku 7-1 pobedjuje!!!!E to je majstor,šta bi radio da je svež i zdrav...Nole kralju zbog ovakvih raznih naših kritičara nemoj više igrati,ušao si u istoriju i u udzbenike o sportu i tenisu i povuci se pa nek igraju ti pametni što sve znaju jer nama Srbima je prvo mesto malo,više ga hvale bosanci,makedonci,slovenci pa cak i albanci samo nama ne valja kad izgubi...Nole kraljino i legendo ja sam Zaječarac i navijam za tebe svim srcem i za sve Srpske sportiste zato što se svi borite i ostavljate srce na teren,zato što pomažete decu,sirotinju...A ne ko ovi grandovci i starlete unistavaju našu omladinu,vi sportisti ih učite najboljem u zdravom telu zdrav duh....Nole ozdravi oporavi i polako pobeda ce biti volimo te......

  • Прорус

    12. septembar 2016 | 18:26

    Свака му част за све што је освојио,али то доказује да се ми Срби превише ложимо на небитне ствари.И поред својих проблема,ми се нервирамо око тога да ли је узео или не...Он је својих 2 милиона узео и однио у Монако. А са друге стране,нервира ме заиста са тим пресеравањима повреда ноге,руке,пете...овог,оног...признај,био је (Вавринка) бољи,боље је играо,сервирао,бекхенд,форхенд,све.....све му је било боље и ТО ЈЕ ЧИЊЕНИЦА! Ајте сада сви на своје радне задатке,и да будемо мотивисани Новаковим побједама,али и губицима,јер то показује да је и он човјек!Као и сви ми!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA