Ikardi otkrio kako je preoteo ženu prijatelju, pozadina priče je bizarna!

Sve je počelo kupovinom iPada!

  • 18

Fudbalska sapunica o tome kako je Mauro Ikardi ukrao ženu kolegi i sunarodniku Maksiju Lopezu dobila je novo poglavlje, ali u bukvalnom smislu -  u novoj autobiografiji Ikardija.

Vanda Nara je slomila srce Lopezu, i to pošto su bili u braku. Od tada njih dvojica ne mogu da smisle jedan drugog, a Ikardi tvrdi u knjizi da ništa nije njegova krivica.

>>>Bivši košarkaš Zvezde "prebio" MMA borca! (VIDEO)

>>>KRISTIJANU NEĆE BITI DOBRO: Ronaldova bivša snimala sebe uživo kako se tušira, pa počela da meša guzom kao luda (VIDEO)

>>>Anđus isprozivao predsednika odbojkaškog saveza koji nije glasao protiv Kosova (VIDEO)

- Dan pre nego što sam krenuo na turneju sa klubom, stigla mi je poruka od Vande, bio sam iznenađen jer se obično čujem sa Maksijem, a ne sa njom. Pitala me je da li bih mogao da joj kupim novi iPad u Americi, jer ga tada nije bilo u Italiji. Sve to me je nateralo da se zamislim: da li je Vanda želela iPad ili je to bio izgovor da stupi u kontakt sa mnom - otkrio je Ikardi.

Povratak u Italiju je doneo inicijalni kontakt koji je vodio ka prevari.

- Kada sam se vratio u Milano, jedna od prvih stvari koje sam uradio bila je da se nađem sa Vandom. Kako je trebalo da joj dam iPad, imao sam savršen izgovor. Dugo smo se dopisivali, a onda smo počeli malo slobodnije da govorimo o nama. Jednom mi je napisala da ona i Maksi idu na krstarenje, i upitala me da li želim da pođem sa njima. Naravno da sam želeo. Dok sam bio sam na drugom spratu broda, ležao i slušao rege, Vanda se pojavila niotkuda i sela iza mene bez ikakvog srama. U tom trenutku njena veza sa Maksijem se završavala - naveo je kapiten Intera i izazvao novu buru u italijanskoj javnosti.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    13. oktobar 2016 | 11:57

    Prebio bih ikardija samo tako... kao vola u kupusu..... juda odvratan...

  • Vuki nacional

    13. oktobar 2016 | 11:55

    Pazi da na kraju i ti ne budes Maxi

  • rajko

    13. oktobar 2016 | 11:10

    Pa tako ce sesti iza nekog drugog tj. treceg. Some jedan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA