Šta je Đoković počeo da nosi umesto krstića sa Hilandara? (FOTO)

Verovatno ste primetili tokom mečeva srpskog tenisera

  • 39
Printskrin: tennistv Printskrin: tennistv

Niko od navijača Novaka Đokovića nije zamišljao ovakav kraj godine.

Srpski teniser imao je problema sa povredom zbog čega je rano eliminisan sa Olimpijskih igara, zbog čega je preskočio nastup u Sinsinatiju i u Pekingu. U finalu US opena je poražen od Stena Vavrinke, a njegova dugogodišnja hegemonija u Šangaju prekinuta je u polufinalu, kada ga je nadigrao Bautista Agut.

Srpski teniser sam je rekao da neke stvari ne idu po planu, a trenutak krize mogao bi da iskoristi Endi Mari, koji je peharima u Pekingu i Šangaju prišao na 2.415 bodova zaostatka za našim igračem.

Interesatno, u ovom kritičnom periodu za Novaka primećeno je da oko vrata više ne nosi krstić sa Hilandara, koji je uzeo 2009. godine kada je bio u poseti Svetoj Gori.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Sada Novak nosi ametist, poludragi kamen koji simboliše zaštitu i spiritualnost. U pitanju je kamen metamorfoze i preobražaja, i unosi mir i harmoniju u prostor. Naziva se kamenom duha i tonika za dušu.

Poslednji put je Đoković krstić nosio na Vimbldonu, gde je takođe doživeo ranu eliminaciju.

- S vremena na vreme sam kupim krst. Nosio sam dugo krst sa Hilandara. Posetio sam Svetu Goru 2009. i bilo je to jedinstveno iskustvo. Jedva čekam da se vratim tamo. Iskoristiću priliku, kada budem imao nekoliko slobodnih dana, da ponovo odem - rekao je nedavno Đoković, a podsetio "Informer".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunčica

    17. oktobar 2016 | 08:34

    Uradimo 1% onog što je Nole uradio i bićemo ljudi! Ovako ličimo na krvolične zveri koje nemaju svoj život, pa bi da omalovaže ovakvu veličinu!!!

  • Mima

    17. oktobar 2016 | 08:38

    Novače vrati krst nisi ga trebao ni skidat to ti je ttalija

  • Glavlonja

    17. oktobar 2016 | 00:03

    Odlepio lik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA