≫ 

Beker konačno prekinuo tišinu: Ova poruka za Đokovića može da znači samo jedno! (FOTO)

Nemac objavio fotografiju uz motivacionu poruku za Novaka, što bi moglo da znači da natpisi o raskidu saradnje nisu tačni

  • 27

Boris Beker nije bio sa Novakom Đokovićem na turneji u Aziji, a ono što je bilo još čudnije jeste da se nije oglašavao ni na društvenim mrežama, što obično radi, ukoliko nije sa Novakom.

Ovoga puta je umesto o Đokoviću, i to u toku njegovog meča, pisao tvitove o fudbalu i Čelsiju, što je malo i naljutilo Novakove fanove i pojačalo spekulacije da će raskinuti saradnju sa Nemcem.

>>> Gde je Beker dok Novak gubi? Nemac uživa u fudbalu Premijer lige! (FOTO)

>>> Da li Beker i Novak raskidaju saradnju? Evo šta je Đoković rekao na tu temu

Ipak, Beker se konačno oglasio posle nekoliko dana tišine, koja može da znači da je situacija ipak u redu.

Objavio je fotografiju Novaka na svom profilu na Instagramu na kom je i citat ''Svaki dan je lekcija. Učiš od ovakvih dana i mečeva više nego kada pobeđuješ''. Uz to, Beker je imao i komentar.

- Dug i krivudav put je pred nama, ali ćemo stići do cilja na kraju - napisao je Đokovićev trener.

>>> Šta je Đoković počeo da nosi umesto krstića sa Hilandara? (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    17. oktobar 2016 | 15:42

    Nole svaka tebi cast,vrati svoje trenere Bekera i Vajdu , oporavi se mentalno,vrati svoj krst i budi teniser onakav kakvog te znamo.

  • Ivan

    17. oktobar 2016 | 13:56

    Ma nije trebalo da se zamlacuje sa olimpijadom , trebalo je da se odmori i spremi za sledece turnire . I da preskoci neki nije strasno . Zavrsava se godina , umoran je covek i zasitio se tenisa i kritika i pobeda . Sta god da uradi uradio je vise nego bilo ko drugi iz Srbije . Ima vremena osace mu izgelda samo Marej da se ganja sa njime , Nadal i Federer se polako iskljucuju iz tenisa mada bi Nadal hteo nazad ali telo nece. Najgore po sebe je da igra povredjen i da se unisti za neko duze vreme. Treba i baterije da se napune.

  • Sunčica

    17. oktobar 2016 | 10:48

    Nadam se da je ovaj malo slabiji period igre iza Noleta, ali bilo kako bilo, postigao je ogroman uspeh, uspeh za ponos cele naše nacije! O karakteru, plemenitosti, kulturi, Dobro dušnosti.... i da ne govorim. Nole, hvala za uvek!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA