≫ 

Đenkina sestra ponovo u Areni: Svi se sećate njene najluđe reakcije na pesmu Delija, a sada je opet izdominirala! (VIDEO)

Zvezdin Amerikanac imao je podršku najbližih u Areni tokom meča sa Barselonom

  • 8

Crvena zvezda je savladala Barselonu u palenoj atmosferi u Areni, koju su Delije ispunile do poslednjeg mesta. Ponovo je, dve godine kasnije, na istom mestu bila i sestra Čarlsa Dženkinsa.

>>> BARSA IZGORELA U PAKLU ARENE: Ovako su španski mediji opisali veliku pobedu Zvezde (FOTO)

Ona je postala internet senzacija pre dve godine, kada je na utakmici protiv Galatasaraja u oktobru 2014. godine imala neverovatnu reakciju kada je začula pesmu Delija. Bio je to prvi put da oseti takvu buku i takvu atmosferu, pa očima nije mogla da iskaže začuđenost.

Sada je takođe snimala atmosferu i navijanje tokom utakmice, a ponovo je bila sa svojim dečkom u Areni. Prišli smo joj posle meča da vidimo kako je ovoga puta doživela atmosferu i veliku pobedu Zvezde.

>>> Srbin iz Barse pričao o atmosferi Delija, a onda je pomenuo i nešto što će oduševiti Grobare (VIDEO)

Foto: Telegraf Ovako je sestra Čarlsa Dženkinsa reagovala pre dve godine kada je čula pesmu Delija; Foto: Telegraf

>>> LJUBOMORAN SAM NA ATMOSFERU! Hit reakcija hrvatskog košarkaša kad smo ga pitali zašto se pogubio u Areni! (VIDEO)

- Ovo je neverovatno, ovo je drugi put da sam u ovoj Areni, navijači su fantastični, utakmica je bila odlična, sve je bilo savršeno.

Dženkins je imao dobar učinak protiv Barse uz osam poena, sedam asistencija i pet ukradenih lopti, a njegova sestra je prezadovoljna njegovom partijom.

- Čarls je bio odličan, volim da vidim kako napreduje svaki put kada dođem. Brži je, jači, volim ga.

Ona je takođe rekla i da je oduševljena Beogradom, u kome je četvrti put, a otkrila je i šta će uraditi sa fotografijama i snimcima sa utakmice.

Foto: Telegraf Sestra snima brata dok pogađa slobodna bacanja; Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Đenkina sestra i njen dečko na nogama ispratili kraj meča; Foto: Telegraf

- Ovo je četvrti put da dolazim u Beograd, već znam sve u gradu i obožavam ga, isto kao i moj dečko. Snimala sam i slikala navijače jer hoću da pokažem mami kod kuće kako sve to izgleda - poručila je sestra Čarlsa Dženkinsa za Telegraf.

Prisetite se i njene čuvene reakcije tokom meča sa Galatasarajem, posle koga je postala hit na internetu i društvenim mrežama.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzooo

    27. oktobar 2016 | 16:07

    Prelepa je, preslatka. Divan osmeh. :)

  • Mikri

    27. oktobar 2016 | 16:46

    Čoveče koja dominacija sa njene strane. Lično ne pamtim kada sam poslednji put video ženu da ovoliko dominira. U šoku sam, i iskreno zapanjen. Bravo! Dominikejšn

  • Paja29

    28. oktobar 2016 | 09:00

    Prelepa je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA