Više od 1.000 atletičara na Evropskom prvenstvu u Beogradu!

Od 3. do 5. marta 2017. godine u Beogradu će biti održana najveća atletska manifestacija u poslednjih 50 godina

  • 1

Prema prvim preliminarnim prijavama koje su stigle od atletskih nacionalnih federacija, na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani koje se održava u glavnom gradu Srbije od 3. do 5. marta 2017, takmičiće se 1090 takmičara iz 48 zemalja.

Taj broj nije konačan, ali je indikativan i pokazuje da će ovo biti jedno od najmasovnijih, a po kvalitetu i najboljih prvenstava do sada.

Već letimičan pogled na spisak učesnika iz svake zemlje pokazuje da će u svakoj discipline biti žestoka konkurencija, a borbe za medalje neizvesne do poslednjeg trenutka. Beograd će, po ko zna koji put, potvrditi svoje organizatorske moći i potencijale, dokazane kroz uspešnu organizaciju velikih sportskih priredbi u onoj daljoj prošlosti, ali i ovoj skorijoj.

Naš grad će maksimalno ugostiti najbolje atletičare Evrope, ali će, takođe, biti dobar domaćin i brojnim gostima koji će se početkom marta naći u, za mnoge najprestiižnijoj i najprivlačnijoj destinaciji u ovom delu Evrope.

Foto: Tanjug/Oksansa Toskić Foto: Tanjug/Oksansa Toskić

Kombank arena će biti arena za okršaj najboljih, za podvige, obaranje rekorda…Srbija će imati nekoliko vrhunskih takmičara od kojih može očekivati odličja. Koliko će ih biti ukupno, kada se spusti zavesa videćemo za nekih stotinak dana. Sada samo treba da poželimo našim takmičarima da se dobro spreme, a oni će, sigurni smo, dati sve od sebe da se pokažu i dokažu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mama

    9. novembar 2016 | 09:47

    Хајмо наше Ивана Асмир Терзић и сви осталу идемоооо

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA