≫ 

Nije šala: Barsa hoće Rukavinu!

Desni bek reprezentacije Srbije "na radaru" katalonskog giganta

  • 11

U potrazi za desnim bekom, iskusnim, Barselona je na listu kandidata stavila i srpskog reprezentativca Antonija Rukavinu, prenose španski mediji.

>>> Tek će on da bije bitku sa Ronaldom: Srnin dolazak u Barselonu je gotova stvar?!

Konkretno, "El Mundo Deportivo" je obajvio ovu informaciju koja, na prvo čitanje deluje daleko od istine, ali izgleda da u katalonskom gigantu zaista imaju u vidu i Rukavinu, sada kada su se fokusirali na dovođenje desnog beka.

- Rukavina je još jedan igrač koji je interesantan Barseloni za zimski prelazni rok, poseduje tehničke i fizičke kvalitete, a i njegova povoljna cena je nešto što se ne sme zanemariti - piše katalonski list.

Isti izvor podseća da je bivši fudbaler Bežanije od 2014. godine u Viljarealu kome su ga preporučile zrele partije u Valjadolidu. Dakle, njegova španska karijera i dobro poznavanje "terena" je nešto što su Rukavini "plus" kada njegov profil bude u konačnom razmatranju kod čelnika Barse.

Iako, dakle, interesovanje postoji, transfer Rukavine na "Nou Kamp", koji bi mu bio svakako bio kruna karijere, trenutno je daleko od realizacije, ali velika je stvar i samo kada ste na radaru jednog tako velikog kluba, pa makar na kraju sve ostalo samo na priči. Ali, ko zna...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    19. novembar 2016 | 14:31

    Onaj centarsut za Mitrovica ga je preporucio....inace danas je sve manje ofanzivnih bekova

  • Messi

    19. novembar 2016 | 13:59

    Bravo majstore , zasluzio je da predje u Barsu.

  • Gabrijel

    19. novembar 2016 | 14:04

    Ako on igra za barsu onda neznam sta da kazem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA