Simonović se našalio na Cirbesov račun dok je objašnjavao zašto Nemac ne bi išao u kafanu s košarkašima Zvezde (VIDEO)

Košarkaš Zvezde se našalio na račun bivšeg saigrača

  • 0

Marko Simonović je na utakmici protiv Makabija bio najefikasniji košarkaš Zvezde sa 16 poena, a sjajnu partiju pružio je i u odbrani. Jedan od momenata koji nam je posebno bio zanimljiv bila je blokada u završnici nad Maikom Cirbesom, posle čega je usledio faul Nemca, ali i njihov zagrljaj.

>>> Jović otkrio zašto košarkaši Zvezde idu da slave posle Makabija, a razlog nije samo pobeda, već nešto još lepše (VIDEO)

>>> Cirbes nije mogao da se seti šta je rekao Simonoviću nakon što ga je izblokirao, a onda mu je upravo Simonović šaljivo objasnio (VIDEO)

>>> Košarkaši Zvezde skakali i pevali sa navijačima! (VIDEO)

Upitali smo ga da li su nešto pričali posle toga.

- On je napravio faul posle toga, i odmah je prišao, zagrlio me. Maik je sjajan momak, on je moj veliki prijatelj, sjajno smo se družili prošle godine i uvek će tako biti. Žao mi je što se oni vraćaju odmah, pa ne možemo da se vidimo, ali Bože moj, takav nam je posao.

A da ne odlaze, da li biste otišli možda s njim u neku kafanu?

- Problem je što su oni izgubili, pa ne znam da li smeju da izlaze - rekao je Simonović uz osmeh. Šalim se naravno, verujem da bismo se negde videli, gde bi to bilo ne znam - poručio je Zvezdin najefikasniji košarkaš u duelu sa ''ponosom Izraela''.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA