Radonjić trener kola u Evroligi posle velike lekcije Obradoviću!

Kuzmić i Radonjić pokupili priznanja

  • 23

Specijalizovani portal "Eurohoops" proglasio je Dejana Radonjića za trenera kola posle pobede Crvene zvezde nad Fenerbahčeom sa 75:73.

Radonjić je prvi put savladao najtrofejnijeg evropskog stručnjaka Željka Obradovića, koji mu je još tokom igračkih dana predviđao blistavu trenersku karijeru. Dileme nije bilo, višestruko jeftiniji tim je savladao pretendente na evroligašku titulu, pa je Radonjiću zasluženo pripalo priznanje, koje je već dobio nekoliko puta.

>>>Ko je jedini čovek iz Zvezde sa kojim se Obradović pozdravio po izlasku iz Pionira? (VIDEO)

>>>Hrvati opet poludeli zbog Delija: Odvratne provokacije iz Srbije! (FOTO)

>>>Obradović ponovo ima drugare u Zvezdi! Prihvatio je izvinjenje i otkrio fer plej potez Radonjića!

- Postalo je normalno da Radonjić dobija priznanje, Zvezda je pobedila u pet od poslednjih šest mečeva. Protiv Željka Obradovića prikazao je još jednom solidnu ekipu koja je jedinstvena i za koju je najvažnije da odigra sjajno u odbrani. Zvezda ima pečat trenera, ostaje da se vidi hoće li ostati ovde i naredne godine - navodi Eurohoops.

Najbolju partiju u porazu pružio je Milan Mačvan, sa 19 poena, 11 skokova i tri asistencije protiv CSKA u dresu Armanija, a igrač kola je Ognjen Kuzmić. Odigrao je partiju karijere sa 21 poenom, osam skokova i dve blokade, a poslednja je sprečila produžetak i donela pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vavilonac

    14. januar 2017 | 15:44

    Jedno je sigurno,veliki gospodin u pobedi i u porazu.

  • Laf

    14. januar 2017 | 15:22

    Zanje Radonja ove titule ka kombajn...ni ovaj veliki Srbin sa budzetom vecim od NASE ne mogu mu nista...RADONjIZAM na delu... Naravno treba cestitati i malom komsiji i Dzikicu na pobedi u tom njihovom takmicenju kupu Patak Dace isto na datoj lekciji treneru Tomasu Normalenu i nikad jacim Sarloa...

  • CCCC

    14. januar 2017 | 14:55

    Dejo majstore...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA