Grof Božović najavio tri nova pojačanja i poručio jednom igraču da traži novi klub!

Božović sumirao utiske

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde u ponedeljak, 23. januara, vratiće se u Beograd nakon odrađene prve faze priprema u Sloveniji.

Ekipa je trenirala deset dana, a zabeležene su i dve ubedljive pobede u kontrolnim utakmicama. Najpre je savladan Ankaran rezltatom 7:0, a poslednjeg dana priprema i Jadran kojem su crveno beli uspeli da daju čak 10 golova.

Priliku na ovim utakmicama dobio je veliki broj fudbalera, a navijače može da raduje podatak da su nedavno pristigla pojačanja bila veoma efikasna. Srđan Vujaklija je za svega 45 minuta postigao tri gola. Za 90 minuta igre, tri puta se u strelce upisao i Nemanja Milić, dok je Milan Pavkov postigao jedan gol. Osim pojačanja, dobar utisak ostavili su i Zvezdini omladinci. Lazar Romanić je za 45 minuta uspeo da postigne tri gola, a u strelce su se na pripremama upisivali i Vanja Vučićević, Luka Ilić i Milan Senić.

>>>I PAO se plaši Zvezde, Grci povukli potez koji nije pomogao Željku Obradoviću!

>>>Pitali smo Ivaniševića da li bi bio trener Đokoviću? Zbog njegovog odgovora Srbi će ga još više voleti!

>>>PARTIZAN OTKRIO: Ova trojica igrača su odbili reprogram i napravili nam problem!

- Trenirali smo, odradili smo ono što je i trebalo da odradimo. Imali smo dve utakmice protiv protivnika koji su pogodni za ovaj deo priprema. Proverili smo neke igrače, pre svega mlade igrače. Videli smo šta ko može, i uglavnom mislim da je bilo kako treba. Što se tiče igrača koji su stigli u ovom prelaznom roku, još uvek je rano donositi sud.  Ali, mislim da će biti prava pojačanja. Mladi igrači su pokazali da poseduju izvanredan kvalitet, ali to smo i znali. Mogu da kažem da Zvezda ima nekoliko mladih igrača koji mnogo obećavaju – rekao je Miodrag Božović.

Zvezda je u obe utakmice nastupila u formaciji 4-4-2.

- Kada se Kanga vrati, igraće, a da li ćemo mi igrati sa jednim ili sa dva napadača, videćemo.  Do kraja prelaznog roka pokušaćemo da dovedemo još dva, možda i tri igrača, ali tek kada budemo 100% sigurni da su pojačanja. Imali smo i promašaje tokom prethodnih prelaznih rokova, što je i normalno, ali sada stvarno ne bismo smeli da pogrešimo. Pokušaćemo da na poziciji desnog beka pronađemo igrača, a za Marka Mijailovića je bolje da pronađe klub u kojem će moći da igra – rekao je Zvezdin trener pred polazak za Beograd, aludirajući na defanzivca koji je član omladinske reprezentacije Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde će po povratku u Beograd imati tri slobodna dana, a potom sledi put na drugu fazu priprema na Kipru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan savic

    23. januar 2017 | 17:30

    Grof je deo crnogorske fudbalske mafije u Beogradu. Pa gde ce to Zvezda da igra. Dva Kola kvalifikacija. Pa to mogu I decaci Iz Beograda za mnogo manje pare. On je jedan od grobara srpskog fudbala.

  • деки

    23. januar 2017 | 16:49

    Заболе Грофа за развој Србских фудбалера!

  • Grobari

    23. januar 2017 | 16:45

    Imaju 50 igrača,to im je MALO još bi da dovedu,CIRKUS.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA