Bolan urlik Sikimića odjeknuo stadionom posle snažnog duela na treningu (VIDEO)

Bilo je žestoko na treningu Zvezde u ponedeljak sa mnogo snažnih duela

  • 1
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda je u ponedeljak imala jedan trening, ali je intenzitet bio veoma jak, bar za one koji su ga odradili do kraja, a to je na svojoj nozi najbolje osetio Predrag Sikimić posle jednog duela.

>>> Opušteno ćaskanje sa Donaldom i Le Talekom: Kakva će to ''osveta'' da padne na Kipru? (VIDEO)

>>> Vojnici UN prešli kilometre i upali na trening Zvezde sa srpskom trobojkom i crveno-belom zastavom (FOTO)

Na ovom treningu su igrači bili podeljeni u dve grupe. Jedna grupa je radila izdvojeno od ostalih i ranije je napustila trening, a u njoj će biti igrači koji će konkurisati za meč protiv mađarskog drugoligaša Šopronija, koji je na programu u utorak od 14 časova.

Bili su tu uglavnom nosioci Zvezdine igre, uz nekoliko novajlija, dok je i u drugoj grupi, koja je imala intenzivniji trening, takođe bilo nekoliko ''starosedelaca''. Među njima su bili i Predrag Sikimić i Marko Petković.

U jednom trenutku je došlo upravo do jednog malo jačeg duela između njih dvojice, kada je Petković ''pokosio'' Sikimića, koji se uz bolan krik prizemljio. Dobio je jak udarac napadač Zvezde, pa mu je trebalo neko vreme da se potpuno stabilizuje, ali je ubrzo nastavio bez problema sa treningom.

- Dobro me Petko ''odvalio'', ali on je moj brat. Nije na sreću ništa strašno bilo, ali je bolelo - prokomentarisao nam je Sikimić tu situaciju nakon što se završio trening.

Baner za pripreme

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    30. januar 2017 | 22:55

    Na svakom treningu ima na desetine ovakvih startova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA