≫ 

Posle blamaže - pobeda: Partizan pokazao pravo lice protiv Poljaka! (VIDEO)

Strelci za crno-bele u drugom test meču na Kipru Đurđević i Mihajlović

  • 19

Utisak dana: Pre podne loš Partizan - popodne odličan!

Igrači crno-belih koji su u prvoj test utakmici dana poraženi od nemačkog Kikers Ofenbaha 2:1, imali su šta da vide, a bogami i da usvoje od saigrača koji su nešto kasnije odmerili snage sa poljskom Koronom u drugoj proveri u četvrtak - i položili ispit!

Taj "drugi" Partizan pobedio je 2:0 golovima Uroša Đurđevića i Nemanje Mihajlovića u ranoj fazi meča, a da su u nastavku bili pribraniji pred golom Poljaka igrači srpskog vicešampiona mogli su do vrha da napune mrežu rivala.

Za Partizan su na ovoj utakmici igrali: Nemanja Stevanović - Radin, Ćirković, Milenković, Bogosavac - Everton, Kosović - Janković, Mihajlović, Tavamba - Đurđević.

>>> Pogledajte komičan gol koji je Partizan primio od četvrtoligaša (VIDEO)

U drugom poluvremenu ušao je Saša Ilić umesto Tavambe.

Od starta meča bilo je jasno "kao dan" da su igrači Partizana "gladni" dobre igre, trčanja i pobede. Uhvatili su Poljake "na prepad" i za samo dva minuta postigli dva gola.

Prvi je stigao kao rezultat odličnog prodora i centaršuta sa desne strane i perfektne reakcije Đurđevića na "prvoj" stativi. Igrao se 11. minut.

Nedugo potom već je bilo 2:0.

Strelac je bio Mihajlović koji je, poput Đurđevića, bio vrlo agilan od starta i neuhvatljiv za svoje čuvare.

Pravo je čudo kako se rezultat do kraja meča nije menjao jer su oba tima kreirala niz veoma izglednih šansi, a one najzrelije za jedna tim viđene su pred golom poljskog prvoligaša.

U finišu prvog dela igre najpre je Tavamba promašio "nepromašivo", a odbijenu loptu ni Mihajlović nije uspeo da smesti u gol sa samo nekoliko metara.

Partizan je i u drugom poluvremenu bio bolji rival s tim da su se Poljaci oslobodili i pretili češće. Ipak, rezultat se nije menjao, a posle svega ostaje vrlo dobar utisak o igri Partizana u danu koji je loše počeo porazom sastava Marka Nikolića od nemačkog četvrtoligaša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimi

    2. februar 2017 | 14:31

    Parni valjak melje nema stajanja!!!.Idemo kasnije do titule.Da se trofej vrati u ,,Humsku"

  • Звездa €^®®¥¥£©

    2. februar 2017 | 14:54

    Корона, колона, као тим неки. Ко је за њих уопште чуо. Ваљда ће комшије успети бар да ремизирају, да се не брукају тотал.

  • Dugi

    2. februar 2017 | 19:36

    Najjace su ove "delije"....sto vise prate Partizan,nego svoj voljeni klub....isti su kao "rvati"....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA