Pitali smo Lukovića ko će biti kapiten Zvezde kada dođe Milijaš: Pogledajte kako je reagovao i šta je odgovorio (VIDEO)

Dva velika prijatelja uskoro će ponovo zajedno igrati u crveno-belom dresu, a za sada nije bilo dogovora oko toga ko će imati traku oko ruke

  • 1
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Crvena zvezda je treći put u svoje redove dovela Nenada Milijaša, koji će narednih šest meseci igrati na Marakani i pokušaće da pomogne svom nekadašnjem klubu da odbrani šampionsku titulu.

>>> Predsednik rumunske ekipe za Telegraf: Poznato mi je rivalstvo sa Partizanom, ali nadam se Zvezdinoj tituli (VIDEO)

Njegov dolazak značiće i da će Zvezda imati u svojim redovima dva lidera, pošto će se Milijaš pridružiti Aleksandru Lukoviću. Tokom razgovora sa kapitenom crveno-belih, nismo mogli da zaobiđemo temu dolaska Nenada Milijaša, kao i to da li su se dogovarali ko će ubuduće nositi traku.

Baner za pripreme

- Čuili smo se kako ne, zadnja dva tri dana smo se čuli, čekamo ga da dođe, ne znamo ni mi tačno kada dolaze. Dolaze valjda noćim letom i biće tu u subotu ujutru.

- Mikija znam 20 i nešto godina, još iz omladinske i kadetske reprezentacije. Iluzorno je pričati o njegovim kvalitetima. Sigurno će nam mnogo pomoći. On je pre svega dobar čovek, a onda i jako kvalitetan fudbaler.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Niste se nešto dogovarali oko trake, ti ostaješ kapiten?

- (Smeh) nismo se ništa dogovarali. Trebalo bi. Šalu na stranu, najbitnije je da je on tu sa nama, da nam pomogne da ostvarimo ciljeve koje imamo u ovoj sezoni, a to su Kup i prvenstvo.

- Znate i sami da ima mnogo mladih igrača u ekipi i sigurno da će im mnogo značiti uz autoritet koji ima na terenu, ali i van terena - istakao je Aleksandar Luković za Telegraf.

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA