Golčina nesuđenog pojačanja Zvezde u LE: Zbog ovoga su mu nudili 1.2 miliona € (VIDEO)

Konstantin Budesku jedan od najzaslužnijih što Astra ima otvoren rezultat pred revanš protiv Genka

  • 2

Crvena zvezda je u proteklom prelaznom roku silno želela rumunskog reprezentativca Konstantina Budeskua, koji je priznao i da je imao dobru ponudu sa Marakane i da je razmišljao o prelasku u Beogradu.

>>> Oglasio se Budesku i otkrio zašto nije potpisao za Zvezdu!

Na kraju je ipak odlučio da ostane u Rumuniji i nastavi da igra za Astru, koja je u prvoj nokaut fazi Lige Evrope igrala protiv Genka na svom terenu. Upravo je i Budesku bio jedan od strelaca u duelu protiv Belgijanaca koji je završen remijem (2:2).

Budesku je u 43. minutu postigao lep gol kada je snažno zakucao loptu u mrežu Genka i tada poravnao rezultat na 1:1, nakon što je Kastanje u 25. minutu doveo goste u prednost.

I u drugom poluvremenu su obe ekipe postigle po gol. Ponovo je Gent došao do vođstva, posle gola Trosarda, ali je Seto u 9o. minutu doneo Astri izjednačenje i konačan rezultat od 2:2.

U ostalim mečevima Fiorentina je slavila protiv Menhengladbaha u gostima sa 1:0, Lion je bio ubedljiv u Alkmaru protiv AZ-a (4:1), Gent je savladao Totenhem na svom terernu (1:0), Ludogorec je poražen od Kopenhagena na svom terenu (2:1), dok je Olimpijakos na svom terenu odigrao bez golova protiv Osmanlispora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • istina

    16. februar 2017 | 21:38

    Bitno ja da igra Le Talek.

  • Vronski

    16. februar 2017 | 21:27

    Jedinog igraca koga je trebala dovesti nije dove den. A jedinom kome nije smela dati da ide oterala ga je - makedonca. Ali tu su Lukivic, Mikijas i ako zapne uletice i Grof u odbrani Terza u napadu i super.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA