Balkanijada je poslednja provera srpskih atletičara pred EP 2017 u Beogradu! Dođite da ih podržite! (FOTO)

A kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše. I zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u Kombank Arenu i bodre naše atletičare

  • 0

Čarobna Arena i najbolji atletičari Srbije za samo 200 dinara, prihod odlazi u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

>>> Pune tribine i vrhunski rezultati na atletskom mitingu u Beogradu: Klišina zasijala, nacionalni rekord Salaški, lični Dudaša (FOTO) (VIDEO)

Poslednja provera forme pred predstojeće Evropsko prvenstvo u dvorani, u beogradskoj Kombank Areni (3- 5. Mart 2017), biće Balkanijada.

Nema sumnje da će za naše asove ovo takmičenje mnogo značiti, iako je optimalna forma zacrtana za sam početak marta i EP. U svakom slučaju pravo vreme da se podvuče crta na onaj pripremni period i da se svedu računi. Naši reprezentativci ističu da su spremni, da su pripreme obavljene na pravi način i da s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Kombank Areni na EP.

Španović, Kolašinac, Terzić, Dudaš i ostali daće sve od sebe da u Kombank Areni, u generalnoj probi, na Balkanijadi 25. februara, pokažu našim ljubiteljima atletike da s pravom sportska javnost Srbije očekuje uspehe i medalje na Evropskom prvenstvu u dvorani.

S obzirom da su ulaznice za ovaj događaj svega 200 dinara i da će pred Beograđanima u Kombank Areni prodefilovati, uz naše najbolje atletičare, i sijaset sjajnih atletičara s Balkana i da je ovo, rekosmo, prava generalna proba za EP u istoj ovoj dvorani, to je u neku ruku i generalna proba za naše navijače. Da uživo vide i upoznaju najbolje što naša atletika trenutno ima.

Atletski miting u Beogradu  2017

A kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše. I zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u Kombank Arenu i bodre naše atletičare.

I sada i na Evropskom prvenstvu, početkom marta. Karte za Balkanijadu krenule su u prodaju 07. februara 2017. i mogu se naći na biletarnicama EVENTIMA. Sav prihod od prodaje karata otićiće u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Dođite da zajedno uživamo u čarima kraljice sportova u bastionu srpskog sporta – Kombank Areni!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Čarobna Arena i najbolji atletičari Srbije za samo 200 dinara, prihod odlazi u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije

Poslednja provera forme pred predstojeće Evropsko prvenstvo u dvorani, u beogradskoj Kombank Areni (3- 5. Mart 2017), biće Balkanijada. Nema sumnje da će za naše asove ovo takmičenje mnogo značiti, iako je optimalna forma zacrtana za sam početak marta i EP. U svakom slučaju pravo vreme da se podvuče crta na onaj pripremni period i da se svedu računi. Naši reprezentativci ističu da su spremni, da su pripreme obavljene na pravi način i da s nestrpljenjem čekaju svoj nastup u Kombank Areni na EP.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Španović, Kolašinac, Terzić, Dudaš i ostali daće sve od sebe da u Kombank Areni, u generalnoj probi, na Balkanijadi 25. februara, pokažu našim ljubiteljima atletike da s pravom sportska javnost Srbije očekuje uspehe i medalje na Evropskom prvenstvu u dvorani.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

S obzirom da su ulaznice za ovaj događaj svega 200 dinara i da će pred Beograđanima u Kombank Areni prodefilovati, uz naše najbolje atletičare, i sijaset sjajnih atletičara s Balkana i da je ovo, rekosmo, prava generalna proba za EP u istoj ovoj dvorani, to je u neku ruku i generalna proba za naše navijače.

Da uživo vide i upoznaju najbolje što naša atletika trenutno ima.

A kao i u svakom sportu, podrška s tribina je onaj dodatni motiv da asovi iz sebe izvuku najviše. I zato poziv svim ljubiteljima sporta da dođu u Kombank Arenu i bodre naše atletičare. I sada i na Evropskom prvenstvu, početkom marta.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Karte za Balkanijadu krenule su u prodaju 07. februara 2017. i mogu se naći na biletarnicama EVENTIMA. Sav prihod od prodaje karata otićiće u humanitarne svrhe – pomoć Dečijem odelenju na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Dođite da zajedno uživamo u čarima kraljice sportova u bastionu srpskog sporta – Kombank Areni!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA