NOLE GOLFER: Na meč s Fererom "slučajno" poneo palicu za golf umesto teniskog reketa (VIDEO)

Najbolji teniser sveta nasmejao publiku na centralnom terenu Ol Ingland klaba

  • 3

// ]]>

Najbolji teniser sveta Novak Đoković lagano je prošao prvu prepreku na putu do odbrane titule u Vimbldonu, savladavši u tri seta bivšeg broja jedan Huana Karlosa Ferera, a uoči početka prvog meča na centralnom terenu Ol Ingland klaba nasmejao je publiku kad je iz torbe, umesto reketa, "slučajno" izvadio palicu za golf.

Posle pobede nad Špancem, Novak je na konferenciji za novinare pričao i o drugim temema, pa i o svom psu Pjeru. Tada je u salu nenajavljena upala Marija Šarapova i njih dvoje nastavili su da ćaskaju o „psećim temama“. Pošto i lepa Ruskinja ima ljubimca, imali su o čemu da pričaju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cosby

    9. mart 2013 | 16:31

    oni samo brinu o svom dzepu i pohlepnom dupetu koje nikad nece zasititi, a svi dobro znaju kakva je situacija u svetu ali dzaba, njima samo vlada nezasita pohlepa za novcem, oni su najvece kukavice i bez tog novca oni su niko i nista, moze da glumi patriotu, svako iz aviona vidi da ga u sustini boli uvo, posle davis kup meca sa Belgijom pokazao je koliko je hladan a i izjave mu otkrivaju pravo lice vise tenis ne igra iz ljubavi vec zbog novca i on treba nekom da bude primer koji valja slediti. pare su sve pojele i pokvarile

  • HMM

    26. jun 2012 | 13:49

    PRORACUNAT I GLUMAC...NEMA SLUCAJNOSTI...LUKAVA TADICEVA LISICA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA