Trinkijeri upro prstom u novinara posle pitanja o Zvezdi i na srpskom mu poručio ''ti mora da si za Partizan'' (VIDEO)

Harizmatični Italijan pokazao da sjajno govori srpski jezik i da ima odličan smisao za humor u razgovoru sa srpskim novinarima

  • 12

Crvena zvezda je posle nepotrebne drame u poslednjoj deonici slomila Bamberg i došla do 14. pobede u Evroligi. Nakon utakmice trener nemačke ekipe Andrea Trinkijeri održao je interesantnu konferenciju gde je pokazao i da sjajno priča srpski, ali i da ia odličan smisao za humor.

>>> Pogledajte šta je Luka Mitrović morao da uradi da bi izgubljeni košarkaši Bamberga i sudije shvatili da je himna EL završena (VIDEO)

On je istakao da je njegovoj ekipi falila jedna dobra odbrana i napad da totalno preokrene meč, ali da je ponosan što je njegov tim od -25 uspeo da napravi dramatičan meč.

- Bilo je loše prvo poluvreme, Zvezdina dobra odbrana nam je zadala mnogo problema. U drugom nismo loše krenuli, ali Zvezda je pogađala i došla do +25. U drugom smo napravili veliki preokret. Nedostajao nam je jedan dobar napad, jedna dobra odbrana i dobra igra da napravimo totalni preokret. Mislim da smo pokazali da smo napravili veliki povratak i da smo pokazali svima da smo tim, jer nije lako u ovakvoj atmosferi da napravite nešto tako - bio je prvi komentar Trinkijerija.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nakon formalne priče na engleskom jeziku Trinkijeri je počeo da odgovara na srpskom na pitanja srpskih novinara.

Prvo je bilo šta misli o Zvezdinim partijama ove sezone.

- Iskreno. Jako mi se sviđa. Fantastična sezona, igraju daleko najbolju odbrnau uz Fener tokom cele sezone. Timski su sjajni. Jako će teško biti ko na njih naleti. Sigurno s Jovićem dimenzija napada Zvezde je drugačija. Ako se kaže da odbrana dobija prave velike utakmice, onda će oni dobiti tu utakmicu. Moram svima da čestitam, igračima, treneru, navijačima, stvarno strašna sezona.

Mislite li da se već plasirala u TOP 8?

- Ako se Zvezda ne plasira, onda je stvarno rusvaj. Ne mogu da zamislim da se to ne može desiti. Mislim da će 100% da igra plej-of!

- Da li ti misliš da neće igrati plej-of? Ti si za Partizan! - uperio je Trinkijeri prstom u novinaru koji mu je postavio pitanje i izazvao smeh svih prisutnih, a zatim nastavio.

- Ovo je sezona za Zvezdu. Treba da naleti na zanimljivog protivnika u plej-ofu i biće interesantno - poručio je Trinkijeri na čistom srpskom jeziku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA