≫ 

Marko Nikolić: Ovo je bila Partizanova najgora utakmica (VIDEO)

Trener cno-belih nije bio zadovoljan posle pobede nad Voždovcem

  • 3

Fudbaleri Partizana slavili su na Voždovcu sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa Srbije u dramatičnoj utakmici, koja je rešena u sudijskoj nadoknadi. Gubili su crno-beli do 80. minuta, ali je onda usledio preokret u režiji Đurđevića i Leonarda.

>>> Voždovac mogao da dotuče Partizan u 60. minutu: Bivši igrač crno-belih promašio sjajnu priliku (VIDEO)

Ipak, crno-beli su imali mnogo sreće i kod samih golova, ali i pre njih kada Voždovac nije iskoristio bar tri stopototne šanse pred golom Kljajića da reši meč. Toga je svestan bio i Marko Nikolić, koji je posle meča izjavio da je ovo bila najgora utakmica njegove ekipe posle dugo vremena.

- Nema dileme, ovo je bila naša najslabija partija posle dugo vremena, ali ono što je najvažnije jeste da smo prošli dalje. Prvo poluvreme smo bacili niz vodu, bez želje, bez energije... Rekao bih slaba utakmica na obe strane, ni mi ni Voždovac ništa nismo odigrali.

- U drugom poluvremenu je bilo mnogo uzbudljivije i zanimljivije za publiku, ali mnogo grešaka za Partizanovu igru. Mnogo kontra-napada za Voždovac koji je promašio nekoliko šansi iz kojih je mogao da reši meč bez dileme. I mi smo pritisli, promašili neke šanse u poslednjih 20-30 minuta, ali prošli smo dalje i to je najvažnije, već smo arhivirali ovaj meč, pošto za dva dana imamo novu utakmicu - rekao je Marko Nikolić u izjavi posle meča za Arena sport televiziju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA