≫ 

Sudija meča Zvezda - Vojvodina bio prvi na grobarskoj ''crvenoj listi'' (FOTO) (VIDEO)

Arbitraža Srđana Obradovića na utakmici Zvezda - Vojvodina sigurno će otvoriti polemiku u srpskoj fudbalskoj javnosti

  • 27
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navijači Partizana su sigurno proključali od besa kada su videli ko je delegiran za sudiju meča Zvezda - Vojvodina, a nakon utakmice verovatno su besni podjednako kao i trener Novosađana Radoslav Batak, koji ga je i javno isprozivao zbog crvenog kartona i penala koje je dodelio na Marakani.

>>> Fudbaleri Vojvodine su proključali od besa zbog sudija, a ove fotke to i dokazuju!

U pitanju je Srđan Obradović, koji je oštetio Partizan na 153. večitom derbiju, kada nije video veliki aut neposredno pre vodećeg gola Zvezde.

>>> Pogledajte crveni karton zbog kog je igrač Vojvodine plakao na Marakani! (VIDEO)

Zbog toga se Obradović i pojavio na transparentu Grobara na poslednjem večitom derbiju, kada su ga čak stavili kao prvog na listi Zvezdinih pomoćnika u vidu arbitara. Zanimljivo je da nisu stavili i Milorada Mažića, iako ga često prozivaju u pesmama na svojim utakmicama, ali ime Srđana Obradovića nije izostalo.

- Najbolji igrači Crvene zvezde ove sezone: Čukarički, Vojvodina, Spartak, Radnik, Bačka... Srđan Obradović, Majo Vujović, Vladimir Glođović, Nenad Đokić, Novak Simović - pisalo je na paroli navijača Partizana na Marakani.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Srđan Obradović je na utakmici protiv Vojvodine direktno svojim odlukama uticao na krajnji rezultat, jer je pri rezultatu 0:0 u 69. minutu utakmice isključio Nikolu Antića, a to je bila diskutabilna odluka, jer kamere ne mogu da dočaraju da li je došlo do kontakta izmešu igrača Vojvodine koji je krenuo u pravcu Abrahama Frimponga.

Takođe, 10 minuta kasnije je dodelio penal Zvezdi nakon što je procenio da je Vukasović sapleo Boaćija u kaznenom prostoru, a takođe kamere nisu mogle jasno da dokažu da li je kontakt postojao.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GdK

    30. april 2017 | 21:17

    "Obogati se ili umri pokusavajuci"...zuvaces 'nebesku ambroziju" zajedno s'musterijama interpola !!! Pod hitno internacionalizacija Srpskog sporta, a i drustva u celini !!! ZIVEO PARTIZAN i MAJKA SRBIJA !!!

  • Jovan

    30. april 2017 | 21:14

    Treba mu zabraniti da dalje sudi. Ipak , on je čovek Kokeze i Mrakica i sudi po zadatku.

  • Миливоје врати се

    30. april 2017 | 21:22

    Да је судија у некој нормалној земљи морао би да мења занимање одавно.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA